Szabadidő

15 darabos csomagolólista, ha nyaralni készülsz

Ha egy női utazótáskáról van szó, talán oldalakon keresztül lehetne sorolni, hogy mik azok a tartozékok, melyek nélkül nincs is értelme elindulni. És a lista folyamatosan bővül azokkal a dolgokkal, amik "még jól jöhetnek". Ugye?

Az elmúlt években e téren sokat fejlődtem, de volt idő, amikor például vasaló nélkül útnak sem indultam. Csakúgy, mint hajvasaló, hajsütő, körkefe, hajszárító, lakk, hab és hasonlóan nélkülözhetetlen apróságok nélkül, a lényeg, hogy mire elkészültem a pakolással, gyakorlatilag kiürült a lakás. A mára kialakult rendszerem hosszú évek munkájának köszönhető. Annak érdekében pedig, hogy nektek ez már valamelyest rövidebb folyamat legyen, úgy döntöttem, megosztom veletek a listám alapdarabjait.

15 darabos csomagolólista, ha nyaralni készülsz!

15 dolog, ami egy női utazótáskából nem maradhat ki

  1. Nagy válltáska – Strandra, esti sétához, szép, és a fél nyaraló belefér.
  2. Kis oldaltáska – Nemcsak nyaraláshoz, de az élet minden területén nélkülözhetetlen, mert a női ruhákról valahogy mindig hiányzik az a bizonyos pici zseb, amire szükség lenne.
  3. Rúzs – Nem is igényel magyarázatot…
  4. Arctisztító kendő – kivált egy egész neszesszernyi arcápoló terméket.
  5. Napszemcsi – Ebből is a gyötörhető változat, amiért nem kár, ha véletlenül elmerül a vízben.

A lista folytatódik a Wonder Woman blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top