Szabadidő

Női vitorlásverseny Balatonföldváron

Július 11-én rajtol a Kékharisnya Regatta, az első női vitorlásverseny, Zsidró Tamás szervezésében. Huszonhét hajó százhetven résztvevővel, rutinos hajózók és lelkes amatőrök, ismert sztárok, szépségkirálynők indulnak a versenyen.

A vízre szálló hajók között lesz majd a Miss Hajó is, fedélzetén Lipcsei Betta szépségkirálynővel, Szabó Dórival, a Miss Earth Hungary cím nyertesével, Tomán Szabina szupermodellel és a Miss Universe győzteseivel, akik többek között Nagy Adri és Madár Vera, a Jóban Rosszban szereplőinek hajójával, na meg természetesen Koós Réka vitorlásával kelnek harcra a Balaton vízén.

Női vitorlásverseny Balatonföldváron

A verseny július 11-én, szombaton 9.30-kor, a balatonföldvári kikötőből indul.

Különdíjban részesülnek

  • – azok a hajók, amelyeken csak nők versenyeznek
  • – a legcsinosabb egyenruhában versenyző csapatok
  • – a legjobb csapatselfie készítői a Kékharisnya Regattán
  • – a legtöbb like-ot szerző kép tulajdonosai a Facebookon a Kékharisnya Regattáról
  • – a legtöbb megosztást elérő fotó a Kékharisnya Regattáról a Facebookon

A földvári kikötőben számos program várja a látogatókat. Lesz például Beauty sziget, ahol a L’Oréal és a Hairclinic támogatásával szakemberek adnak a hajápolással és frizurakészítéssel kapcsolatos tanácsokat – és manikűrös is lesz. A Fiat szigeten egy vérbeli, nőknek szánt autót, az 500X-et lehet tesztvezetésen kipróbálni, emellett számos Jeep modellt is megcsodálhatunk. A Somersby szigeten igazi lounge kínálkozik a verseny fáradalmainak kipihenésére, a beach bárban pedig Koroknai Klárival lehet megalkotni a Kékharisnya koktélt. Az esti diszkót a Red Bull sziget celebrálja. Az Ikon szigeten Konyári Barbiék az Ikon pincészet pompás nyári válogatásával várnak mindenkit. (A vacsoránál is az ő boraikkal találkozhattok.)

A Mellrákinfó Egyesület tagjai fontos missziót teljesítenek a rendezvényen: felvilágosítást adnak a szűrés fontosságáról, a Balatonföldvári Turisztikai Egyesület pedig helyi programokat népszerűsít. A Zsidró szalonok gálavacsorája és díjátadója este nyolckor kezdődik.

A vacsora után Kökény Attila Naplemente-koncertjével fokozza a hangulatot, utána pedig a Red Bull diszkójával zárul a nap, Dj Zsidró 30 perces szettjével. A nap házigazdái lesznek: Bartos Bea, Harsányi Levente és Zsidró Tamás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top