Szabadidő

3 vidám táncos tábor lányoknak vidéken

A tánctáborokban garantált a vidámság és az is, hogy a lányok tánctudása egyetlen hét alatt is óriásit fejlődhet. 3 vidéki tánctábori lehetőséget javaslunk.

Ha a lányod imádja a mozgást, táncolni, pörögni pedig valóságos élvezetet jelent a számára, akkor leginkább neki javasoljuk a különböző vidéki nyári tánctáborokat.

3 vidám táncos tábor lányoknak vidéken

1. Balett-tábor lányoknak vidéken

A balett kecses tartást, nőies mozgást ad a 7–14 éves lányoknak. A hétfőtől péntekig tartó táborokban a lányokkal naponta kétszer foglalkoznak a balettoktatók. Emellett változatos szabadidős programokban is lehet részük. A tábor utolsó napján a szülők is megnézhetik a lányok balettelőadását. A táborok költségének nem minden esetben része az étkezés, vagy csak egyszeri ellátást tartalmaz.

Ár: Balettstúdiótól, ellátástól függően 15-25 ezer forint / 5 nap.

2. Hiphoptánctábor lányoknak vidéken

A hiphoptánctáborokba általában a 10 éven felüli lányokat várják. A hétfőtől péntekig tartó oktatások keretében a gyerekek délelőtt és délután is gyakorolják a tánclépéseket. A teljes koreográfiát a tábor végére mindenkinek sikerül elsajátítania. A kimerítő táncórák után a lányok általában a standon hűsítik le magukat. Vidám csapatra, fergeteges hangulatra számíthatnak. A tánctáborok ára tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést és az egyéb programokon való részvétel költségeit.

Ár: Stúdiótól, helyszíntől, a kiegészítő programoktól és szállástól, ellátástól függően 35-50 ezer forinttal lehet kalkulálni.

3. Néptánctábor lányoknak vidéken

A néptánc- és népzenei táborok programjában valódi kulturális csemegében lehet részük a 7–16 éves lányoknak. A hétfőtől péntekig tartó táborokban a napot általában népdalok tanulásával kezdik a gyerekek, majd kor- és tánctudás szerinti csoportokba osztva tanulják a táncok lépéseit. Pihentetőül különböző népművészeti programokon vesznek részt. Péntekre a szülőket is várják közös táncházi bemutatóra. A néptánctáborok ára napi háromszori étkezést és az egyéb művészeti programokon való részvételt is tartalmazza.

Ár: Programoktól, helyszíntől és az ellátástól függően 11-20 ezer forint / 5 nap.

További cikkek tábor témában az NLCafén:

Fotó: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top