nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Családi piknik a Budapesti Fesztiválzenekarral

Családi piknik a Budapesti Fesztiválzenekarral

Június 7-én vasárnap különleges eseményen várja a Millenáris Parkba a zenebarát családokat a Budapesti Fesztiválzenekar. A szervezők a család minden tagjának izgalmas programokat kínálnak: lesz Hangszerkóstoló, Kakaókoncert, Aki igent mond címmel ifjúsági opera, de zenehallgató-sarok és filmworkshop is szerepel a kínálatban.
Avatar
B.E.
f Ajánlom

A Budapesti Fesztiválzenekar a világ legrangosabb koncerttermeiben lép fel rendszeresen, de minden évben alkalmat kerít arra is, hogy kedvcsináló eseményeken adja át a muzsikát azoknak, akik bár nyitottak a komolyzenére, ritkábban jutnak el koncertekre, mint szeretnének.

Napközben folyamatosan látogatható programokkal várják az érdeklődőket. Lesz zenehallgató-sarok babzsákokkal, filmsarok, szövés-fonás Lőrincz V. Gabi textilművésszel, kézműves-foglalkozás a Lágymányosi Bárdos Lajos Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium tanáraival, pontgyűjtés a parkban és kiállítás az év közben beérkezett gyerekrajzokból.

Íme a Millenárison megrendezett Családi piknik részletes programja:

10.00 A rendezvény megnyitása
10.00 Forogj a BFZ-vel – Filmworkshop középiskolásoknak
10.30 Hangszerkóstoló
11.00 Kurt Weill – Bertolt Brecht: Aki igent mond – ifjúsági opera
11.00 BFZ bekopog! – mesterkurzusok
12.15 Várjátékok – Ismerd meg a zenekart!
13.30 Hangszerkóstoló
14.30 Kakaókoncert (a Nők Lapja támogatásával)
16.00 Az “Év partneriskolája” díj átadása
16.30 Kakaókoncert
18.00 Zárókoncert

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon