Szabadidő

Gyermeknapi programok 2015: 4 fergeteges balatoni rendezvény

Gyermeknapon a Balatonra is érdemes elutazni. Május utolsó hétvégéjére számtalan érdekes programot kínálnak a Balaton-parti városok rendezvényszervezői.

A gyermeknapi programokat a Balaton környékén is érdemes felkeresni. Négy nagyszerű rendezvényt ajánlunk május utolsó hétvégéjére.

1. Múltidéző gyermeknap Siófokon

A déli part fővárosában múltidéző gyermeknapi rendezvényen vehettek részt május utolsó hétvégéjén. Kicsik és nagyon a város szívében hagyományos kézművesmesterségeket próbálhatnak ki. Valódi mesterektől leshetik el a mézeskalács-készítés fortélyait, vagy akár a fazekas- és kovácsmesterséget, sőt a Mesevonattal körbeutazgatják és megnézhetik a Balaton-parti várost.

Gyermeknapi programok 2015: 4 fergeteges balatoni rendezvény

2. Városi gyermeknap Balatonfüreden

Egész napos gazdag program várja a gyerekeket Balatonfüreden a városi gyermeknapon. Az ökojátékok mellett kipróbálhatják a lufiszobrászatot, a mászófalat, quadozhatnak, ugrálóvárban és trambulinon tombolhatják ki magukat május utolsó hétvégéjén.

Gyermeknapi programok 2015: 4 fergeteges balatoni rendezvény

3. Gyermeknapi kavalkád Balatonkenesén

Gyermeknapi kavalkáddal várják a kisebbeket és nagyobbakat Balatonkenesén május 29-én. A ramazuri játékvárral, tűzoltó- és rendőrségi bemutatóval, ügyességi játékokkal, kerékpárosversenyekkel is készülnek a gyermeknapi programra a szervezők.

4. Vidám gyereknap Zánkán

Zánkán, a Faluház udvarán rendezik a vidám gyermeknapot június 6-án. Kézműves-foglalkozásokkal, pónilovaglással, sorversenyekkel és még számtalan érdekesebbnél érdekesebb programmal várják a gyerekeket a szervezők kivételesen nem a májusi utolsó hétvégén, hanem egy héttel később.

További cikkek gyermeknap témában az NLC-n:

Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top