Szabadidő

5 gyönyörű magyar dal anyák napjára

Énekelnél édesanyádnak, nagymamádnak, vagy csak dalokat hallgatnál anyák napján? Hogy megkönnyítsük a dolgodat, öt gyönyörű magyar dalt gyűjtöttünk össze.

Öt gyönyörű magyar dalt gyűjtöttünk össze. Köszöntsd fel édesanyádat, nagymamádat anyák napján, énekeljétek, hallgassátok, és nézzétek meg közösen a videókat.

1. Csézy – Mama

“Mama, jöjj még százszor, arcodon míg napsugár ragyog. Addig szólj rám, hisz gyermek is csak addig vagyok. Súgd meg kérlek, múltad titkát, ahányszor csak tudod, amíg e föld az otthonod.”

 

 

 

 2. Emberek – Mama

“Mit is mondhatnék még, hiszen tudod rég, ami titkom csak volt, már régen tiéd. Az első szavamat, azt is csak te hallottad, csak a tiéd.”

 

 

3. Lord – Anyám

“Gyermekkorom hajnalán, sokszor virrasztott anyám, ezért hálás vagyok én. Szegény sok mindent megélt, gyakran szívével mesélt, ma is ő ad még reményt.”

 

4. Crystal – Mama

“Bár itt lennél, annyit adj, hogy úgy legyen, mint rég. Hozd el azt az édes érintést, a becéző szót, az estéd csöndjét, mama, kérlek, mondj még egy mesét.”

 5. Szűcs Judit – Az én anyám

“Az én anyám, nincs nála kedvesebb. Mihez foghatnám, ahogy ő szeret. Megbocsátó, mindent feloldó. Sose kérdi, miért, ha mégis mondom, segít a gondon, és áldom megértő szívét.”

 További anyák napi cikkek:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top