Szabadidő

Imagine Dragons koncert lesz Budapesten

Az Imagine Dragons európai koncertkörútra indul az év végén. Magyarország is szerepel turnéjukban, az amerikai fenoménok 2016. január 20-án lépnek színpadra a Budapest Arénában!

Élőben a csapat hamar a világ egyik legjobb előadójává nőtte ki magát. Olyan bámulatos koncertkritkákat gyűjtöttek be az elmúlt évben, mint például “az Imagine Dragons arra született, hogy Seattle-től Sydney-ig mindenhol játszanak a világon”, vagy “zseniális buli, teljes mértékben megérte nemcsak az árát, de a plusz szabadnapot is, hogy lássuk őket”.

Az Imagine Dragons 2008-ban alakult Las Vegasban. 2012-ben, közvetlenül első albumuk megjelenése után 2. helyezést értek el az amerikai és az angol slágerlistán. A Billboard év végi listáján a legjobb rockprodukciónak választották és 2013 nagy áttörésének nevezték őket. Gyakorlatilag mindent megnyertek az elmúlt bő évben: Grammy-, Billboard-, American és World Music-díjakat.

A budapesti koncertre jegyek május 4-én 10 órától kaphatók. Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a 3 különböző áru ülőjegy és a normál állójegyek mellett.

Az Imagine Dragons Radioactive című slágerével robbant be az egész világon amelyet az It’s Time, a Demons valamint a Top Of The World követett, az új lemezükről pedig az I Bet My Life vált kirobbanthatatlanná a rádiókból és a slágerlistákról. Mostanra több mint 24 millió kislemezt adtak el és 6 millió példányt két albumukból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top