Szabadidő

3 szórakoztató film anyák napjára

Három igazán szórakoztató, mégis tanulságos filmet ajánlunk anyák napjára. Igazi családi kikapcsolódás lesz mindenkinek.

Anyák napjára nemcsak virággal vagy saját készítésű ajándékkal érdemes édesanyádat, nagymamádat meglepned. Egy közös délutáni otthoni mozi igazi kikapcsolódás lehet mindkettőtök számára. Három szórakoztató, mulatságos, mégis annál tanulságosabb filmet ajánlunk szeretettel anyák napjára.

1. Csak tudnám, hogy csinálja

Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) két kicsi gyermek édesanyja, felelősségteljes munkája és a családanya szerepe között próbál egyensúlyozni több-kevesebb sikerrel, viszont annál több leleményességgel. Hogyan lehetsz tökéletes édesanya, egyáltalán létezik ilyen meghatározás? A Csak tudnám, hogy csinálja című vígjátékból anyák napján erre a kérdésre is választ kaphattok.

 

2. Férjhez mész, mert azt mondtam

Daphne Wilder (Diane Keaton) háromgyermekes édesanya, két nagyobb lánya már házas, viszont a legkisebb Millynek (Mandy Moore) esze ágában sincs az esküvőn gondolkodni. Daphne kezébe veszi lánya sorsát, és házassági hirdetést ad fel, majd személyesen vizsgáztatja a jelölteket. Akad egy férfi, aki nagyon is ideális vőlegény lehetne. Vajon a Millynek is tetszik majd a fiú? A kacagtató anyák napi történetből az is kiderül, mennyire illik, egyáltalán szabad-e az édesanyáknak lányuk életébe beavatkozni.

 

 3. Anyád napja

Charlie (Jennifer Lopez) álmai férfijához készül hozzámenni. Csakhogy mindehhez a fiú édesanyának (Jane Fonda) is a kegyeibe kéne fogadnia. A szituáció korántsem egyszerű, a szigorú és rendkívül szőrös szívű anyósjelölt tíz körömmel ragaszkodik fiához. A két nő riválisként küzd a férfi kegyeiért. Vajon lesz esküvő a film végén? Anyák napján ez is kiderül.

 

 

Küldj be közös fotót, amin édesanyáddal vagy gyermekeddel szerepelsz, és nyerj The Body Shop kozmetikumot magadnak vagy édesanyádnak! »

 

További cikkek anyák napja témában az NLC-n:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top