Szabadidő

Itt az új Star Wars előzetes, ami lenyűgözte a rajongókat!

Harrison Ford és Chewbacca is látható a Star Wars – Az ébredő erő új, másfél perces előzetesében, amitől a rajongók álla egyenesen a padlón haver. A filmre a magyaroknak egészen december 24-ig kell várniuk (a világpremier egy héttel korábban lesz), így könnyen lehet, hogy karácsonyfa-állítás helyett mozilátogatás lesz sok családban a karácsonyi program.

“Chewie, itthon vagyunk” – mondja Han Solo, vagyis Harrison Ford a Star Wars – Az ébredő erő előzetesének végén, és még mindig ott van az a pajkos mosoly a szája szélén, amiért annak idején a fél világ beleszeretett. Erős nosztalgiafröccsöt önt ránk a Star Wars legújabb előzetese. A Tatuin bolygóra lezuhant csillagromboló és X-szárnyú képe, Luke Skywalker hangja narrációként, egy fénykard, lövöldöző Tie-Fighterek, folyó felett száguldozó X-Wingek és persze vadonatúj, szupermenő főgonoszok és szereplők.

Nagyon nehéz lesz kivárni 2015. december 24-ét, különösen annak tudatában, hogy alig néhány olyan ország lesz csak, ahol annyira későn mutatják be a filmet, mint nálunk. A forgalmazó Disneynél a Vasember 3 bemutatója idején kerültünk büntibe, mivel Magyarországról szivárogtak ki az első kamerás felvételek a torrent oldalakra. Felhívtam a film hazai forgalmazója, a Fórum Hungary PR-osát, Bartók Annát, aki kérdésemre elmondta, hogy a Disney büntetése határozatlan időre szól, és a lényege az, hogy a magyar premier legkorábban az amerikai premier után egy héttel lehet. Ez a Star Wars esetében egy december 24-i premiert jelent nálunk, viszont súlyosabb a helyzet a Bosszúállók – Ultron koránál, mivel azt a filmet az angol mozik már április 23-án játszani kezdik, viszont az amerikai premier csak május 1-jén van, így itt a világpremierhez képest már két hetet kell várniuk a hazai fanoknak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top