Szabadidő

Húsvéti programok

Hímes tojás, locsolkodás, finom ételek, ezen a hétvégén minden a húsvétról szól. Válogass kedvedre programajánlónkból.

Húsvét Hollókőn

Április 4–6.

Repülj vissza az időben és nézd meg, hogyan locsolkodtak régen a lányok és legények Hollókőn. A kis ékkő faluban koncertek, hagyományos húsvéti ételek és színes gyerekprogramok várnak ezen a hétvégén.

Húsvét a Budai Várban

Április 4–6.

Hagyomány, művészet és gasztronómia találkozása a Húsvét a Budai Várban fesztivál. Az egész család számára tartalmas programokat kínálnak a szervezők, koncertekkel, hagyományőrző játékokkal és húsvéti étel- és borkülönlegességekkel.

Ibolya-nap a kastélyban

Április 5. gödöllői Grassalkovich-kastély

Erzsébet királyné kedvenc virágának jegyében telik a húsvétvasárnap Gödöllőn. Mindent megtudhatsz a “virágos” ételekről, és különleges tárlatvezetésen ismerkedhetsz meg a kastély régi uraival és úrnőivel.

Húsvéti Vigadalom a Tintanyulakkal

Április 5. Budapest Jazz Club

Farkasházi Réka és a Tintanyúl lemezbemutató koncertje stílusosan a húsvét jegyében telik majd. A koncertről pedig tv-felvétel is készül.

Húsvét a Gozsdu Udvarban

Április 6.

Zeneszó és kreatív programok várják nem csak a gyerekeket húsvéthétfőn a Gozsdu Udvarban. Profi oktatóktól lehet majd zumbát tanulni, de nem maradhat el a hímestojás-készítés sem.

Bárányfesztivál

Április 4–6. Vajdahunyadvár

Kóstold végig a bárányhúsból készült finomságokat, ismerd meg, mennyi minden készül gyapjúból, ha pedig tetszett, amit ettél vagy láttál, vasárnap megtanulhatod elkészíteni is a Bárányfesztiválon.

Circussimo!

Április 4-től a Fővárosi Nagycirkusz műsorán

Produkcióó! Négy földrész sztárjai, trapézakrobata világpremier, valamint a híres orosz Roszgosz­cirk fesz­ti­vál­dí­jas szu­per­pro­duk­ci­ó­ja a Fővárosi Nagycirkusz új műsorában.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top