nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Macskák és a porszívók kapcsolata – vicces videó

Macskák és a porszívók kapcsolata – vicces videó

Ahogy az emberek, úgy a cicák is különleges kapcsolatot ápolnak a porszívókkal. Van, aki szereti és szívesen használja, míg mások messziről elkerülik a zajos gépet. A macskáknál egyértelműbbek a szeretet és az utálat jelei.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Néhány macska kifejezetten félelmetesnek találja ezt a műszaki tárgyat, de ezen senki sem csodálkozik. Pedig néha muszáj bevetni a porszívót a lakásban, hiszen ez a gép az ő szőrüket is hivatott felszippantani a szőnyegről, vagy bárhonnan, ahol az állat járkál.

Macskák és a porszívók kapcsolata - vicces videóval

Macskák és a porszívók kapcsolata - vicces videóval
Macskák és a porszívók kapcsolata - vicces videóval

Nézd meg videón, hogy a többi macska hogy viselkedik, ha felzúg mellettük a porszívó.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon