Szabadidő

Író akarsz lenni? Itt a helyed!

Könyvet írnál? Esetleg máris ott lapul a fiókod alján egy kész novella? Ne habozz, a kreatív írástechnikák tanfolyamon szakértők segítenek ötleteid megvalósításában.

Kreatív írástechnikák tanfolyam indul a Central Médiaakadémián.

Kreatív írástechnikák tanfolyam

Mörk Leonóra, az Elle magazin vezető szerkesztője, újságíró, olyan sikerkönyvek szerzője, mint Az utolérhetetlen Mr. Yorke, A vámpír vonzásában vagy A Hellinger-Madonna, a kreatív írástechnikák tanfolyamon személyesen adja át az írással kapcsolatos sokéves tapasztalatát.

Leonóra szerint a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik. Mindenki volt kezdő, a lényeg, hogy ne félj megtenni ezt az első lépést, mert azt majd követi a többi. Az írás belső motiváció kérdése, aktív erőfeszítést igényel. “Új látásmódú, tehetséges, kreatív és szorgalmas szerzőkre mindig, mindenütt szükség van, és ha te is ilyen vagy, megtalálhatod az utat a megjelenéshez” – mondja Mörk Leonóra.

A Médiaakadémia kreatív írástechnikák kurzusával részletesebb képet kaphatsz a kiadók és a könyvpiac működéséről. Az igazán jó írások meg is jelenhetnek a Central Médiacsoport kiadó print vagy online felületein.

A tanfolyam minimum 10, maximum 15 fős csoportban indul április 11-től. A kurzusra önéletrajzzal és motivációs levéllel jelentkezhetsz a CMA@centralmediacsoport.hu e-mail címen március 30-a éjfélig. A tanfolyam június 6-án ér véget, az órák minden szombaton 10-től 14:30-ig tartanak a Kiadó épületében.

További információk: Central Médiaakadémia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top