Szabadidő

Valentin-napi programtippek pasiknak – Ettől olvad el a nő

A pasiknak gyakran fejtörést okoz, mivel rukkoljanak elő Valentin-napon. Most nektek segítünk pár ötlettel, hogy ne csak megint a mozi előtt ácsorogjatok egy szál rózsával vagy egy doboz bonbonnal.

1. Idézd fel az első randitokat

A kapcsolat elején a férfiak jobban igyekeznek, hogy a legjobb oldalukat mutassák, esetleg tőlük szokatlan, romantikus dolgokat is megtesznek, hogy meghódítsák szívük választottját. Emlékeztesd párodat erre az időre, jusson eszébe, milyen elbűvölő voltál! Hidd el, elolvad attól, ha elviszed az első randitok helyszínére, vagy oda, ahol először egymásba botlottatok. Ha még arra is emlékszel, hogy milyen italt vagy ételt rendelt, nyert ügyed van, egy újabb évre levetted a lábáról.

Valentin napi programtippek pasiknak - Ettől olvad el a nő

2. Szokatlan előjáték

Hívd el délután korcsolyázni, esetleg látogassatok meg egy termálfürdőt. Korizás és fürdőzés közben is élvezhetitek a másik testközelségét, így ezek a programok kiváló előjátékai lehetnek az esti romantikázásnak.

Tipp: Itt rengeteg Valetin-napi ötletet találsz
 

3. Páros masszás

Lepd meg szíved hölgyét egy páros masszázzsal. Kérjetek olyan kezelést, aminek olajai a szexuális vágyat serkentik. A meghitt program után garantáltan gyönyörű éjszakátok lesz!

4. Bérelj egy hotelszobát

Szakadjatok ki a megszokott, otthoni környezetből, vegyetek ki egy cuki kis hotelszobát. Az új környezet jót tesz a szexuális vágyaknak, sőt egy kis szerepjátékot is csempészhettek az estébe. Másnap pedig ágyba rendelhetitek a reggelit – kell ennél több?

5. Vedd fel a legszebb ruhádat!

Mindegy, hogy egy elegáns vendéglőbe foglaltál asztalt, vagy otthon vacsoráztok, adjátok meg a módját és öltözzetek ki! Az elegáns ruhák különlegesebbé teszik az alkalmat, a legtöbb nő pedig nagyon örül annak, ha szépen felöltözhet, kisminkelheti magát és a legjobb oldalát mutathatja.

Mint egy hotelszoba – Így dekorálhatod a hálószobát Valentin-napra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top