Szabadidő

Pont ilyen egy figyelmes és elegáns ajándék

Gondoltad volna, hogy az is lehet egészséges, ami a kényeztetésről és a pihenésről szól?
Pont ilyen egy figyelmes és elegáns ajándék

Ötcsillagos kiszolgálás, exkluzív környezet és egészségtudatos figyelmesség – elég egy ajándékutalványt vásárolni az ország egyik legjobb wellness-szállodájába, és máris mindezt átnyújthatod a szeretteidnek.

Aligha tehetnél ennél jobbat

A Spirit Ajándékutalvánnyal megteremted a lehetőségét, hogy azok, akiket a legjobban szeretsz, ötcsillagos környezetben töltsenek néhány napot, ahol minden arról szól, hogy igazán jól érezzék magukat. A Spirit Hotelben van Európa egyik legjobb wellness- és fürdőbirodalma, ahol az is jól érzi magát, aki úszni szeret, vagy kényeztető lubickolásra vágyik, és az is, aki a gyógyvizek áldásos melegségét élvezi legszívesebben.

Pont ilyen egy figyelmes és elegáns ajándék

Személyre szabott lehetőségek

Ajándékozhatsz egy általad megadott, konkrét összeget rejtő Spirit Ajándékutalványt, vagy választhatsz egyet a szálloda speciális ajánlatai közül, a döntés csak rajtad múlik. A lehetőségeket megtalálod a Spirit Hotel weboldalán, ahol egyszerűen megrendelheted és ki is fizetheted azt az ajándékutalványt, amelyik számodra megfelelő. Választhatsz, hogy postán küldjék el, vagy te magad letöltöd és kinyomtatod, ami remek lehetőség, ha szorít az idő.

Pont ilyen egy figyelmes és elegáns ajándék

Egészséget rejtő figyelmesség

Hab a tortán, hogy a mindenre kiterjedő kényeztetést rejtő ajándékot a Spirit Hotel még egy különleges meglepetéssel is kiegészíti! Az egészség iránt elkötelezett szállodában a megajándékozott számára lehetőséget biztosítanak egy modern állapotfelmérő eszköz, a Dinamika készülék kipróbálásra. A fájdalommentes analízis reális információt ad az egészségügyi állapotról, a stressztűrő képességről, az aktuális fizikai, érzelmi és szellemi állapotról. A mért és számított adatokat elemző orvos tanácsait követve elkerülhetők a túlzott terhelés vagy a helytelen életvitel következtében kialakuló betegségek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top