Szabadidő

Így érkezik Budapestre Michael Bublé és családja

Vasárnap Budapesten lép fel Michael Bublé. Szerkesztőségünk tagjai már nagyon készülnek a koncertre, az énekes pedig a családját is elhozza Budapestre.

A turné éppen kisebb szünetet tart, és Budapesten indítják a következő szakaszt, így a produkció több részletben már péntek délutántól folyamatosan érkezik majd hazánkba, de az előzetes tervek szerint Bublé csak a koncert napján várható, családjával együtt. Szombaton már megkezdődik az építés az Arénában, majd vasárnap reggel 7 órától folytatódik, délután pedig már próbát tartanak az esti koncert előtt.

Összesen több mint 100 magyar segédkezik az építési munkálatokban, 16 kamion és 8 busz szállítja a felszerelést, aminek két különböző színpad, egy óriási kivetítőfal és a gigantikus lámpapark mellett részei még pirotechnikai elemek, a speciális effektek, valamint egy konfettiágyú is.

A zseniális előadásairól egyre híresebb Naturally 7 kezdi az estét 20 órakor, a capella produkciójával, Michael Bublé 20.50 körül várható színpadra 13 tagú kísérőzenekarával. Programjában nem csupán lemezein található klasszikusabb műfajú sikerei csendülnek fel, hanem városról városra tucatnyi dalból variál még hozzá újabb meglepetéseket, többek között a U2, a Backstreet Boys, a Daft Punk vagy Pharrell Williams slágereiből. Így biztosan óriási show és fantasztikus hangulat várható november 2-án, Michael Bublé első budapesti koncertjén, az Arénában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top