Szabadidő

Ezt nézzétek, amíg nincs Szulejmán!

Ezen a héten a mozifilmeké és az erős dokumentumfilmeké lesz a főszerep. Heti tévéműsor, hogy képben legyél.

Komoly hétfő
Aki inkább “komolytalankodni” akar, az kapcsoljon át nyugodtan a Celeb vagyok, ments ki innen! elsőre részére, de aki másra vágyik, az olvasson tovább. Érdemes például a Story4-en maradni a Hír24 híradója és a Szex és New York után, mert 22:35-től a Putyin Oroszországa című dokumentumfilm 2. része kezdődik. A National Geographic műsorán 20:00 órától A Harmadik Birodalom titkai című dokumentumfilm-sorozatban ezúttal Hitler bizalmasának, Heinrich Himmlernek az életét boncolgatják.

Filmes kedd
Kedden megéri a filmek mellett dönteni, mert jónak tűnik a kínálat. Az HBO2-n 20:00 órától jön Ben Affleck és Az Argó-akció című film – én tuti ezt nézem, mert nem tudom megunni –, Katherine Heigl pedig az RTLII-n vagánykodik A szingli fejvadászban. A pasik tuti a Cinemax2 mellett döntenek, mert ott nyolctól kezdődik A hét mesterlövész, amit a Bíbor folyók követ.

Sorozatos szerda
Ez is eljött. Az első Szulejmán nélküli szerda.  De nem maradunk sorozatok nélkül. A Foxon elcsíphetjük a The Walking Dead 4. évadának utolsó részeit. Megéri, mert jövő héten már érkezik az ötödik évad! A retró jegyében nézhetjük az Öregberényt a Duna TV-n, vagy a Borostyánt az m3-on. Aki sitcomra vágyik, az a Comedy Centralt válassza, mert a Happy Endings és a Ne bízz a ribiben! jön két-két résszel.

Késő esti csütörtök
Vannak napok, amikor csak este 11 után éri meg bekapcsolni a tévét. Ilyen lesz a csütörtök. A Coolon ismétlik 23:05-től a Hazudj, ha tudsz sorozatot. Ezerszer jobb, mint a Mentalista, persze ezt csak én mondom. Látszik, hogy közeleg a karácsony, mert a Sissit adja hajnal háromnegyed kettőkor az AXN White. Ez nálunk tipikus karácsonyi film, de éjszakázáshoz is megteszi. Kevésbé romantikus, viszont kultuszfilm a Ponyvaregény, aki még nem látta elégszer, az Filmbox Extrán elkaphatja éjfél után.  Bár a Kalandparkban játszik Kristen Stewart, én sokkal inkább Jesse Eisenberg miatt ajánlom (Paramount Channel, 00:20).

Autós péntek
Biztos vagyok benne, hogy sokan választják a Halálos iramban első részét (Viasat3, 21:15) pénteken este. A Forma–1-rajongók az Orosz Nagydíj szabadedzését nézhetik buli helyett (m2, 21:40). És még mindig nem fogytunk ki az autókból, bár inkább Budapest utcáin felrobbantott tankokat láthat az, aki az HBO-ra kapcsol, este kilenckor Die Hard – Drágább, mint az életed.

Ezt nézzétek, amíg nincs Szulejmán!

10 izgalmas műsor hétvégére
– Brutális fizika (Spektrum, szombaton és vasárnap)
– Durr, durr és csók (RTL Klub, szombat)
– Transformers 2. (Tv2, szombat)
– A sötét lovag (Viasat3, szombat)
– Mellékhatások (HBO, vasárnap)
– Félelem és reszketés Las Vegasban (Paramount Channel, vasárnap)
– A 90-es évek legnagyobb pillanatai (National Geographic, vasárnap)
– 12 év rabszolgaság (DIGI film, szombat)
– Vasember 3. (HBO2, szombat)
– Terhes társaság (FILM+, szombat)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top