Szabadidő

Az Elrabolva 3-ban senkit sem rabolnak el – itt az első előzetes

Liam Neeson 62 évesen sem lassít a tempón, és nem éppen nyugdíjas tempóban küldi át a másvilágra a rosszfiúkat. Az Elrabolva 3. részének első előzetesében az egykori Oskar Schindler újra megmutatja, hogy az ő családját nem érdemes cseszegetni.

Mivel az Elrabolva 2 két éve világszerte 376 millió dollárt (nem számolom át forintra, mert leírni is sokkoló volna) hozott a készítőinek, maximum az tarthatta volna vissza őket egy újabb folytatástól, ha Liam Neeson úgy dönt, kiélvezve a nyugdíjkorhatár előnyeit, inkább pecázik egyet egy szép tavon ahelyett, hogy rosszfiúkat küldjön át a másvilágra. Szerencsére nem így döntött, de egy dilemma továbbra is maradt: hányszor lehet elrabolni egy háromtagú család tagjait úgy, hogy a dolog ne váljon közröhej tárgyává?

Jól érezték, hogy a második részben már kissé elvetették a sulykot, így a harmadik epizód előzetese és az alkotók ígéretei alapján végre azt mondhatjuk: a harmadik Elrabolvában már senkit nem rabolnak el. Ennél nagyobb tragédia éri szegény Bryan Millst: meggyilkolják a feleségét, ráadásul az emberöléssel a rendőrség éppen őt gyanúsítja. Szóval nem elég, hogy emberünknek meg kell védenie a lányát, és meg kell találnia a felesége gyilkosait, hanem még menekülhet is a rendőrség, az FBI és a CIA csapatai elől – de azok persze együtt sem elég erősek ahhoz, hogy lenyomhassanak egy ekkora akciósztárt. Liam Neeson azzal a feltétellel vállalta el a filmet, ha ez lesz az utolsó rész. Úgy legyen! Januártól a mozikban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top