Szabadidő

Ő a legjobban kereső tévésztár

Zsinórban harmadik éve a toplista élén.

Ismét Ashton Kutcher az Egyesült Államok legjobban fizetett tévés színésze. A Forbes üzleti magazin szerint a Két pasi meg egy kicsi című sorozat főszereplője – akinek a párja, a színésznő Mila Kunis hamarosan anyai örömök elé néz – 26 millió dollárt (több mint hatmilliárd forintot) keresett az elmúlt évben. Ez a harmadik egymást követő év, amikor Kutcher érdemelte ki a legjobban fizetett tévés színész címet.

Ő a legjobban kereső tévésztár

Második helyen Jon Cryer, Kutcher színésztársa és Mark Harmon (NCIS) áll – mindketten mintegy 4,3 milliárd forintnak megfelelő összeget kerestek az elmúlt egy évben. A sorban Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal című sorozat színésze, majd Patrick Dempsey és Kevin Spacey következik.

A Forbes magazin producereket, ügyvédeket, menedzsereket és a filmipar egyéb munkatársait megkérdezve jutott a becsült összegekhez: a filmekért kapott gázsit és a reklámbevételeket adták össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top