Szabadidő

Vagány posztereket villantanak a legnagyobb sikerfilmek

A hétvégén indul a világ legnagyobb képregényes találkozója, a hipergeek Comic-Con, így a filmstúdiók sem ülhetnek a babérjaikon: A hobbit utolsó része, a Bosszúállók 2., az új Mad Max és a Hangya is vagány új poszterrel rukkolt elő, hogy legyen mit dedikálni a fanoknak.

A San Diegó-i gigarendezvény egy héten át vonzza a szuperhősös, fantasy és sci-fi műfajok rajongóit, a filmstúdiók pedig általában erre az időszakra tartogatják a nagy bejelentéseiket, hoznak össze közönségtalálkozókat és mutatnak be exkluzív részleteket a készülő munkáikból. A móka már a fesztivál előtt megkezdődik, így az elmúlt 24 órában már csodaszép új poszterek láttak napvilágot. A Mel Gibson-talanított, viszont kopasz Charlize Theronnal és kőkemény Tom Hardyval felturbózott Mad Max: Fury Road-plakát láttán például én rögtön rohannék a moziba jegyet venni, A hobbit: Az öt sereg csatája pedig olyan poszterrel rukkolt elő, hogy ha tinédzser lennék, azonnal a szobám falára raknám. Nem akarom senki idejét tovább pocsékolni, jöjjenek a képek.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top