Szabadidő

Ha rosszkor pislogsz, kihagyod Palvin Barbarát a Herkules-filmben

A színészi karrier felé tett első lépésként tekintettünk Palvin Barbi szerepére az új Herkules-filmben. Ehhez képest megnéztem a filmet, és…

Jórészt minden internetező magyar ember látta már Palvin Barbarát, amint királynői ruhában néz és tapsol egy nagyot a Herkules-film előzetesében. Sok magyarral együtt én is kíváncsian vártam, milyen színészi teljesítményt mutat majd a kész filmben. Beültem a moziterembe, és közel fél óra telt el a filmből, amikor Barbi először jelent meg a vásznon. Pontosan azzal a nagyot nézős egy-két másodperccel, ami már az előzetesben is szerepelt. Mivel állítólag a figurája a főgenya Joseph Fiennes feleségét alakítja, vártam, mikor láthatok többet is belőle.

És csak vártam, vártam és vártam, de Palvin Barbi nem jött. Aki miatta látogatna el a moziba, annak segítek annyival, hogy minden pillanata ott van az előzetesben is. Most vagy ennyi volt a teljes szerep, vagy szegény lány összes melóját kivágták a filmből. Ha utóbbi a helyzet, talán még felkerülhet extraként a DVD-változatra. Egyébként ehhez a szerephez képest Osvárt Andi jelenése a Kettős játékban, vagy Görög Zita pillanatai az Underworld-mozikban szinte már főszerepnek tűnnek. Ha Barbit nem számítjuk, a Magyarországon forgatott Herkules-film nem okoz csalódást. Látványos, szórakoztató és humora is van, Dwayne Johnson kigyúrtsága pedig Schwarzenegger fénykorát idézi.

Aki szeretné újranézni Barbi színészi összmunkáját a filmből, annak itt az előzetes:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top