Szabadidő

A 12 évesekből álló metálbandán sírni fogsz

Tizenkét éves metálosok, szemtelenül fiatal punkok, ötévesekből álló fiúzenekar... Míg a mozikban a Mi vagyunk a legjobbak! című filmben tinilányok alapítanak cuki punkbandát, mi bemutatunk 7 szupermenő és valóban létező kölyökbandát.

A 12 éves metálosok

Unlocking the Truth
A legutóbbi Coachella fesztiválon is bemutatkozó Unlocking the Truth nevű zenekart három fekete kissrác alkotja, akik nem hiphopban utaznak. A brooklyni tizenkét évesek kőkemény metált tolnak, ezen a videón például egy csomó felnőtt pogózik rájuk. A Vice magazin értő zenekritikusa szerint az Unlocking the Truth minden idők legkeményebb hatodikos metálbandája – és miért is akarnék vitatkozni ezzel?

Jazzista kölykök

Sonny Larosa America’s Youngest Jazz Band
Sonny Larosa egy 88 éves trombitás, a big band és a swing éra népszerű zenésze, aki a fejébe vette, mindent megtesz azért, hogy kedvenc zenéje a gyerekek, fiatalok körében is népszerű maradjon. Összehozta ezt a kölykökből álló jazzbandát, és tanítja is őket, ahogy kell, fellépéseiknek pedig se szeri, se száma.

Politikuskölykök rockbandája Washingtonból

Twenty/20
Az Obama-kormányzat politikusainak csemetéi nagyon jóban lehetnek egymással, ha tizenkét évesen már zenekart alapítanak. A washingtoni Twenty/20 kizárólag politikuskölykökből áll, és már ennyi idősen futotta nekik egy profi videoklipre. Gazdag apucik kedvencei.

A legfiatalabb punkok

The Telltale Twins
A The Telltale Twins a legrejtélyesebb banda az összeállításban, gyakorlatilag ugyanis semmit sem tudni róluk, csak annyit, hogy punkban utaznak, és két, még tininek se nagyon nevezhető gyerek alkotja a csapatot. Ezen kívül még volt egy videójuk, azóta pedig semmi hír róluk, de még most is pofátlanul fiatalok lehetnek. Két ilyen tehetségnek a színpadon a helye!

Metálos tesók

Heene Boyz
A 14 éves Bradford, a 13 éves Ryo és a 11 éves Falcon alkotja a Heene Boyz zenekart, és igen, ők testvérek. A szülők a teljes családi házat stúdióvá alakították, hogy a srácok gyakorolhassanak, és iskola helyett magántanárok foglalkoznak velük, hogy ők a Black Sabbath és a Metallica nyomdokaiba érhessenek.

A blues testvérek

The Homemade Jamz Blues Band
Három Mississippi állambeli tesó alkotja ezt a blues zenekart, akik úgy kerültek be a köztudatba, mint a világ legfiatalabb bluesbandája, amelyik lemezszerződést kapott. A szerződés idején Ryan 16, Kyle 14, a dobos, Taya pedig 9 éves volt. Mivel ez 2008-ban történt, azóta ketten már nagykorúvá váltak. Ettől még most is pofátlanul fiatalok.

Fiúbanda ötévesen? Naná!

Five and Fresh
Oké, ez nem igazi zenekar, de nem bírtam kihagyni. Egy amerikai apuka az ötéves kisfiából és barátaiból igazi boybandet faragott, hogy One Directiont toljanak. Egyelőre még csak tátognak, de ez ebben a műfajban amúgy sem szokott gondot jelenteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top