nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Nem fogod kitalálni, milyen idő lesz hétvégén!

Nem fogod kitalálni, milyen idő lesz hétvégén!

Jégeső? Vihar? Nem fogod kitalálni, milyen idő lesz hétvégén...
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Pont olyan, amilyen még elviselhető! Legalábbis röviden így jellemeznénk az Időkép előrejelzését, de azért a részletezést rájuk, a profikra bízzuk. Szombaton a változóan felhős időben elsősorban északon, északkeleten és nyugaton alakulhat ki egy-egy zápor, esetleg zivatar. Többfelé élénk lehet az északi, északnyugati szél. Mérsékelten meleg idő várható, délutánra 23–27 °C közé melegszik a levegő. Hajnalban 9–16 °C várható.

Vasárnap a többnyire napos idő mellett északon és nyugaton alakulhat ki helyenként eső, zápor. Időnként megélénkülhet a szél, nyugaton, északnyugaton erős északias lökések is előfordulhatnak, a maximumok pedig 22–27 °C között alakulnak.

Hogy mi vár ránk jövő héten, azt itt megtalálod!

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon