Szabadidő

Újabb Disney-mesét filmesítenek meg

Beindult a gépezet! A Demóna után egy másik klasszikust visznek filmvászonra.

Alig került a mozikba a Disney-filmstúdió modern Csipkerózsika-feldolgozása, a Demóna – amelynek a premierjén Brad Pittet megtámadták – Angelina Jolie főszereplésével, újabb Disney-mesefilmből, a Szépség és a szörnyetegből készít egész estés játékfilmet az amerikai stúdió. Bill Condon, a Dreamgirls rendezője viszi filmre a szépséges hercegnő és az elátkozott szörnyeteg történetét, amit rajzfilmként 23 évvel ezelőtt mutattak be, és azóta 425 millió dollárt kaszált világszerte.

Az újabb projekt része a klasszikus Disney-rajzfilmek átdolgozásának. A Vasember rendezője, Jon Favreau A dzsungel könyvén dolgozik, a Shakespeare-szakértő brit Kenneth Branagh pedig a Hamupipőkét viszi filmre, ennek bemutatóját 2015 márciusára tervezik.

Talán egyszer a Dumbo, A kis hableány vagy Bambi is sorra kerül. De akár a Jégvarázs szűnni nem akaró sikerét is meg lehet lovagolni, s musical helyett inkább a filmvászonra vinni!

Újabb Disney-mesét filmesítenek meg

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top