Szabadidő

Egy filmben Jane Fonda és Russell Crowe

Már a szereposztást tekintve is igazi csemegének ígérkezik a készülő amerikai film.

Sztárszereposztásban forgatják  a Fathers and Daughters (Apák és lányok) című amerikai filmdrámát, amelynek két fő szerepét Russell Crowe – aki nemrégen Ferenc pápával találkozott – és Amanda Seyfried alakítja, akik mellé a producerek megnyerték Jane Fondát, Diane Krugert, Aaron Pault és Octavia Spencert is. A film rendezője az olasz Gabriele Muccino, forgatókönyvírója Brad Desch.

A film egy apáról és 25 évvel később New Yorkban élő lányáról szól. Az apát, aki egy híres regényíró, Russell Crowe alakítja. Az író megözvegyült, és mentális betegséggel küzd, miközben megpróbálja felnevelni ötéves lányát. A Szürke ötven árnyalatának főszerepére is esélyként indult Amanda Seyfried a 25 évvel későbbi lányt játssza, aki napjainkban él Manhattanben, és próbál megbirkózni problémás gyermekkora következményeivel. A 76 éves Jane Fonda – aki a fiatal sztárokat is túlragyogja – alakítja a filmben a regényíró ügynökét.

Egy filmben Jane Fonda és Russell Crowe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top