Szabadidő

Csalás miatt eljárás indult Ornella Muti ellen

Bíróság előtt kell megjelennie az olasz filmcsillagnak, mert betegnek hazudva magát lemondta fellépését egy északolasz város színházában, miközben makkegészségesen pózolt az orosz elnök társaságában egy szentpétervári jótékonysági rendezvényen.

Az 59 éves Ornella Mutinak három alkalommal kellett volna fellépnie még 2011 decemberében az észak-olaszországi Pordenone város Verdiről elnevezett színházában, ám maga helyett egy orvosi igazolást küldött arról, hogy láza van, fáj a torka, köhög, rekedt, és 5 napig nem használhatja a hangját.

Olasz lapok szerint a színésznő betegsége és távolmaradása miatti sajnálkozást azonban nemsokára felháborodás követte: az interneten fotók jelentek meg a színészről, amint egyik lemondott pordenonei fellépése estéjén a napokban hivatalosan is elvált Vlagyimir Putyin orosz elnökkel és a hétgyermekes Kevin Costner amerikai filmsztárral közös asztalnál vacsorázik.

A pordenonei ügyészség úgy találta, hogy az örökifjú filmcsillag a csalás minősített esetét követte el, sőt még háziorvosát is hamis igazolás kiadására bírta rá. Az ügy most jutott el abba a szakaszba, hogy a színésznőnek meg kell jelennie a bíróságon, ahova április közepén várják.

Csalás miatt indult eljárás Ornella Muti ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top