Szabadidő

Új Michael Jackson lemez jön májusban

Az Xcape címmel megjelenő album a néhai előadó archívumának nyolc, korábban meg nem jelent számát tartalmazza.

Az album számait az Epic Records elnöke, LA Reid válogatta össze, aki négy évtized demóit és kihagyott számait pörgette végig Jacksontól. A számokat neves producerek, köztük a Justin Timberlake-kel dolgozó Timbaland, valamint a Rihanna és Beyoncé lemezeit készítő Stargate aktualizálta. Reid ezt a folyamatot a dalok felfrissítésének nevezte. A lemez deluxe változata a remixek mellett az eredeti formát is tartalmazza majd. John Branca és John McClain, a Jackson hagyaték gondozói szerint az új lemez tükrözi a korán elhunyt sztár szellemét.

Jackson 2009. június 25-én hunyt el 50 esztendősen műtéti altató és más gyógyszerek túladagolása következtében. A pop királyának számos toplistás száma jelent meg pályafutása során, amely ötéves korában kezdődött. Legnagyobb sikerei közé tartozik a Thriller, a Bet It, a Billie Jean, a Bad és a Man in the Mirror. 2010-ben Michael címmel már megjelent egy kiadatlan számait tartalmazó album.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top