nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
“5 év függőség után jöttem le a Facebookról”

“5 év függőség után jöttem le a Facebookról”

A közösségi oldalak már annyira a mindennapjaink részévé váltak, hogy talán észre sem vesszük: függővé váltunk. Kukkolunk, és kukkolnak minket. Bloggerünknek feltűnt függősége, és úgy döntött, szakít a facebookkal.
Avatar
cafeblog/citrombollimonade
f Ajánlom

Szabadság. Szeretem. Bár sokszor hiányzik. Ma délelőtt például ügyet intéztem, és régebben kiírtam, hol vagyok és mit csinálok… Most meg titok. Vagyis, csak annyira titok, hogy az ismerőseim közül nem tudja senki, csak a család és a barátok. Egyébként a dolog attól is érdekes, hogy pont ma kellett valakinek segítenem az ő FB oldalával kapcsolatban :D.

Szóval jól bírom, 5 éves függőséget tettem le. Meg is vagyok magammal elégedve, bár fontolgatom a visszairatkozást, csak nincs kedvem már a faggatózáshoz és a kukkoláshoz. Mármint, amik irányomban történtek… Faggattak a face-en a családi állapotomról, a fiamról, arról mit dolgozom és hogyan, szóval mindenféle dologról, és igazából az én hibám volt, amiért egyes intim kérdésekre is válaszoltam, ahelyett, hogy elküldtem volna az illetőt a sóhivatalba faggatózni. Nincs kedvem ahhoz sem, hogy én nézegessem mások oldalát és összehasonlítsam magam velük…

A teljes cikket a Citromból limonádé blogon találod.

5 év függőség után jöttem le a facebookról

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon