Szabadidő

Kylie Minogue újra Budapesten ad koncertet

Kylie Minogue hétfőn bejelentette Kiss Me Once elnevezésű új turnéját. Hat év után Budapestre is visszatér.

Kylie Minogue újra Budapesten ad koncertetA koncertkörút Nagy-Britanniában kezdődik majd ősszel, és további 15 országban összesen 31 show-t foglal magába, köztük a magyar koncertet is, amelyre október 18-án kerül sor a Budapest Arénában. Kylie híres zseniális élő fellépéseiről, a Kiss Me Once turné ezt a hagyományt kívánja folytatni, valamint a rajongókkal ünnepelni a régi és az újabb slágereket.

Kylie Minogue vadonatúj albuma a szintén Kiss Me Once címre hallgató CD is ma kerül a boltokba. 4 év után jelentkezett az énekesnő új anyaggal, ráadásul még a produceri teendőket is ellátta Siával az oldalán. Az új lemezen együtt dolgozott még Pharrell Williamsszel, Ariel Rechtshaiddel és Greg Kurstinnel is.

Kylie Minogue 1987-ben robbant be a zeneiparba, és nem csupán slágerlista-vezető és többszörös díjnyertes énekesnővé vált pillanatok alatt az egész világon, hanem divatikonná, tervezővé, vállalkozóvá és jótékonysági nagykövetté is. Mindemellett 46, angol slágerlistát megjárt dalt tudhat magáénak.

Két évtized lenyűgöző eredményei dacára is, Kylie Minogue éppen repülőrajtot készül venni karrierjével. Miután 2013-ban szerződést kötött a Roc Nationnel, most ismét a világ meghódítására készül. Új turnéja szeptemberben indul Liverpoolban, és az egyik újabb állomás lesz töretlen sikerei sorában a következő évtizedben.

A budapesti koncertre március 20-án reggel 6 órától kaphatók belépők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top