Szabadidő

Szállodát tervez a divatguru

A 270 szobás Karl Lagerfeld Hotel 2017-ben nyílik egy húszemeletes toronyházban Makaóban.

Szállodát tervez a divatcézárSzállodát tervez Karl Lagerfeld német divattervező egy makaói kaszinócégnek. “Egy egész szálloda, amelyet én tervezek! Ez az első alkalom! Szerintem ez nagyszerű ötlet!” – lelkendezett közleményében a Chanel és a Fendi divatházak saját márkával is rendelkező főtervezője, aki a macskáját venné feleségül.

A 270 szobás Karl Lagerfeld Hotel 2017-ben nyílik egy húszemeletes toronyházban Makaóban, Kína egyetlen olyan övezetében, ahol engedélyezett a szerencsejáték. A Karl Lagerfeld Greater China brand alatt létesülő makaói szálloda része a Lisboa Palace nevű nagyobb bevásárló-, szórakoztató- és szállodakomplexumnak, amelyben helyet kap egy Versace-tematikájú hotel is.

A több mint 2000 szállodai szobát kínáló komplexumot a Sociedade de Jogos de Macau építteti, amelyet Stanley Ho, a 2004-ig a makaói szerencsejáték-piacon monopóliumot élvező kaszinómágnás alapított. A makaói szerencsejáték-iparnak 2012-ben 38 milliárd dollár árbevétele volt, hatszor annyi, mint a Las Vegas-i kaszinóknak.

A 80 éves Karl Lagerfeld ruhákon kívül már tervezett egy kólásdobozt is egy diétás terméknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top