Szabadidő

4 órán keresztül forgott a tinilány

Szédületes. A szó szoros értelmében.

A 15 éves Wei Chaiqi 4 órán keresztül egyfolytában forgott a színpadon a Központi Kínai Televízió kínai újévet köszöntő gáláján. Produkciójának célja az volt, hogy megjelenítse a múló időt és az évszakok változását. Sokan azonban felháborodtak a műsorszámon, és kegyetlennek nevezték.

A magam részéről szépség helyett inkább undort éreztem – írta egy hozzászóló az interneten. Az, hogy egy 15 éves lány 4 órán keresztül folyamatosan forog, szerintem beteg és perverz dolog – így egy másik vélemény

“Sokak szerint kegyetlenség, hogy négy órán át forogtam a gálán, de számomra ez egyfajta spirituális gyakorlat. Egy kihívás, hogy át tudom-e lépni a korlátaimat, hasonló, mint megmászni a Mount Everestet, csak azért, hogy tudd, képes vagy rá. Hálát adok istennek, hogy megadta nekem ezt az ajándékot, és felajánlotta ezt a lehetőséget, hogy megtisztítsam a lelkem” – reagált a felzúdulásra a lány. Arról azonban már diszkréten hallgatott, hogy fizikailag hogy érezte magát a produkciója után.

4 órán keresztül forgott a tinilány

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top