Szabadidő

Megható: el sem mozdul a béna cica mellől a tacskó

Egy csodálatos kutya-macska barátság...

Egy állatvédő szervezet munkatársai Floridában egy elhagyott műút mellett találtak rá még októberben egy tacskóra és egy macskára, melynek lebénultak a végtagjai. Nem tudni, hogy kerültek oda, mindenesetre a kutyus igen vehemensen védelmezte a cicát.

A páros az állatvédők gondozásába került, akik a Sült zöld paradicsom című film karakterei, Ruth és Idgie után nevezték el őket. Idgie kutyus szinte egy percre sem mozdul el kis barátja mellől. Még ha új játékot kap, azt is elsőként Ruthnak mutatja meg.

Láttam már kutya-macska barátságot, de olyat még sohasem, mint az övék” – mondta Jacqueline Borum, az állatok egyik gondozója.

A mozgáskorlátozott cicán többféle kezeléssel is próbáltak segíteni, mindhiába, a végtagjai továbbra is bénák. Az állatorvosok sem tudják megmondani, hogy milyen hosszú életre számíthat, az azonban bizonyos, hogy Idgie ameddig csak lehet, mellette lesz.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top