Szabadidő

Három tuti program vasárnapra

Az év első vasárnapjára egy különleges kiállítást és gyermekprogramokat ajánlunk. Íme:

Három tuti program vasárnapraSzöglyukasok

Bécsi Imre, Hupján Attila, Kovács Csaba és Sprenc Balázs lyukkamerás fényképei tekinthetők meg a Nemzeti Táncszínház Kerengő Galériájában. A lyukkamerát használók azt vallják, hogy az a szabadság- és egyediségérzet, amit a kameraépítésből, az alkotás folyamatából és a friss, kissé szokatlan vizuális élményt jelentő végeredményből merítenek, megsokszorozza a felfedezés, a rácsodálkozás örömét.

Hol? Budapest, Színház utca 1–3.
Mikor? Január 5.
Mennyi? Ingyenes

Három tuti program vasárnapraPúder Matiné

A Púder Bárszínház és Galéria mostantól minden vasárnap várja az apróságokat interaktív zenés, táncos, játékos programjával, valamint kézműves-foglalkozással Énzsöly Kinga és Gévai Csilla képzőművészek vezetésével, idén először január 5-én.

Hol? Budapest, Ráday u. 8.
Mikor? Január 5.
Mennyi? 1000–3000 forint

Vízkeresztre készülünk

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Múzeum rendezi meg azt a múzeumpedagógiai foglalkozást, ahol az 5 éves kortól ajánlott programon beszélgetnek a szervezők a vízkereszthez kapcsolódó szokásokról és ételekről. Majd a gyerekek és felnőttek közösen elkészítik a háromkirályok koronáját süteményből és papírból is, így mindenki királlyá koronázva mehet haza. Az eseményre regisztráció szükséges.

Hol? Budapest
Mikor? Január 5.
Mennyi? 900–2200 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top