Szabadidő

Meglepő barátság szövődött egy kutya és egy róka között

Tinni, a kutya, és Sniffer, a róka egy norvég erdőben találtak egymásra, és azóta elválaszthatatlan cimborák annak ellenére, hogy két teljesen különböző világból származnak.

Torgeir Berge, norvég fotós éppen a kutyáját, Tinit sétáltatta az erdőben, amikor összetalálkoztak egy rókával. Annak ellenére, hogy az egyikük vadon élő, a másik pedig „házi”, a legjobb barátokká váltak. Berge a kutyája újdonsült cimboráját Sniffernek nevezte el. Az első találkozás óta rendszeresen fotózza a négylábú játszótársakat, megörökítve e különleges barátság minden pillanatát.

A kutyája és a róka között szövődött mély kapcsolat teljesen megváltoztatta Berge hozzáállását a szőrmekereskedelemhez. Elhatározta, hogy a fotókat kiadja egy albumban (A róka és a kutya címmel, Berit Helberg íróval összeállva), a kötetek eladásából származó pénzzel pedig támogatni szeretné a norvég rókavadászat és szőrmekereskedelem beszüntetését.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Forrás: Bored Panda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top