nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Disney hercegnők szakállal

Disney hercegnők szakállal

A mesehősnők is szakállal kampányolnak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Még tart a Movember-akció (amikor is szőrnövesztéssel hívják fel a figyelmet a prosztatarák veszélyeire), amelyhez immár a Disney mesefilmek hősnői is csatlakoztak a blogger és illusztrátor, Adam Ellis jóvoltából. Úgyhogy most megnézhetjük, hogyan is festenek kedvenc rajzfilmhősnőink bajusszal vagy éppen hatalmas szakállal.

Íme:

5 Fotó megtekintése

Disney-hercegnők szakállal

Forrás: gizmodiva.com
Még több +
Forrás: gizmodiva.com
Még több +
Forrás: gizmodiva.com
Még több +
Forrás: gizmodiva.com
Még több +
Forrás: gizmodiva.com
Még több +

Az Ausztráliából 10 évvel ezelőtt indult kezdeményezés a férfiak egészségének védelméről szól. A Movember (az elnevezés a moustache /bajusz)/és a november szavakból származik) kampányhoz csatlakozók világszerte egy teljes hónapra félreteszik a borotvát, és megnövesztik az arcszőrzetüket – 2009 óta immár Magyarországon is. Így kívánják felhívni a figyelmet a férfiak egészségét érintő komoly problémákra (nemük képviselői ugyanis kevésbé törődnek az egészségükkel, mint a nők), elsősorban a prosztatabetegségekre, a prosztatarák magas arányára, valamint az életmentő szűrés fontosságára. Tehát ami a rózsaszín szalag a nők emlőrák elleni küzdelmében, az a bajusz a férfiak prosztatarák elleni harcában.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon