Szabadidő

Három tuti program vasárnapra!

Last minute programok a hét utolsó napjára!

Három tuti program vasárnapra!Szerelemcsütörtök, dobszerda – Korzenszky Klára gyereklemezének bemutatója és táncház
Korzenszky Klára zenészként és gyermekpszichológusként egyaránt fontosnak tartja a játék és a mese szerepét a gyermekek személyiségének fejlődésében. A Szerelemcsütörtök, dobszerda című családi lemez összeállítása során a gyermekfolklór közismert, szerteszóródott kis darabjai összefüggő egésszé rendeződtek. A koncerthez kapcsolódóan november 22. és 24. között az Előcsarnokban megtekinthetők Kiss Ferenc hangszergyűjteményének legizgalmasabb darabjai.

Hol? Budapest
Mikor? November 24.
Mennyi? Díjtalan

Három tuti program vasárnapra!Budapest Jazz Orchestra Koncert
Az idén fennállásának 15. évfordulóját ünneplő Budapest Jazz Orchestra igazán nagy áttörést jelentett a hazai dzsesszélet számára, hiszen létrejött Magyarország első professzionális big bandje, mely hangzásával a 20-as évek Amerikáját idézte. A Budapest Jazz Orchestra állandó résztvevője a hazai és külföldi dzsesszfesztiváloknak, ugyanakkor számos hazai ismert és elismert előadóval is koncerteznek országszerte, november 24-én vasárnap például Sopronban, ahol Malek Andrea és Mujahid Zoltán lesznek a meghívott vendégek.

Hol? Sopron
Mikor? November 24.
Mennyi? 2200 forint

Három tuti program vasárnapra!MEGA Játszóház
A Játszóház egy gyermekeknek szóló program, melynek során a sportcsarnok teljes területét játékokkal töltik meg. Különleges légvárak, óriás labdák, kézműves-foglalkozás, arcfestés, lufihajtogatás, 3D mozi és vidám programok várják a család minden tagját a szervezők.

Hol? Gárdony
Mikor? November 24.
Mennyi? 400–1800 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top