Szabadidő

Tévésorozat készül a Ghostból

Már nemcsak mozifilmként és musicalként élvezhetjük a megható, romantikus történetet.

Tévésorozat készül a Ghost című, 1990-ben bemutatott hollywoodi filmből, amelyben Whoopi Goldberg alakítását Oscar-díjjal jutalmazták. A sorozat bevezető epizódját az Oscar-díjas Akiva Goldsman írja a Lost – Eltűntek és A rejtély alkotójával, Jeff Pinknerrel.

A Ghost-szériát a Paramount TV rendelte meg. A stúdió új televíziója azt tervezi, hogy korábbi sikerfilmeket újít fel, de eredeti alkotások gyártásába is beszállna.

A Jerry Zucker rendezésében született Ghost – amelynek musical-változata egyre több színpadon fut sikerrel – két évtizede a legjobb eredeti forgatókönyv Oscar-díját is elnyerte, emellett esélyes volt a legjobb film, vágás és filmzene Oscarjára is. A történetben a 2009-ben elhunyt Partrick Swayze alakította a főhőst, aki a túlvilágról is óvja a rá leselkedő veszélytől szerelmét, Demi Moore-t. Whoopi Goldberg a másvilággal kapcsolatot tartó médiumot játszotta a produkcióban.

Nem semmi terv! Az eredeti verzióval mindenesetre nehéz lesz felvenni a versenyt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top