Szabadidő

Újra összeállna a sztárcsapat

Sok-sok év után ismét az ABBA énekeseinek a szájából hallhatjuk élőben a Money Money Money, a Thank you for the music, a Mamma Mia és a Dancing Queen slágereket? Bár úgy lenne!

A 2008-as Mamma Mia! című mozifilm óta ismét hódít az ABBA-őrület, az pedig csak tovább fokozta a svéd sztárcsapat iránti rajongást, hogy ABBA-múzeumot avattak idén májusban Stockholmban. Most viszont lehet, hogy teljesül a rajongók álma, és újra összeáll a sikercsapat. Az együttes egyik volt tagja, Agnetha Fältskog énekesnő ugyanis felcsillantotta a reményt, hogy a legendás popegyüttes jövőre újra együtt zenélne egy jeles évforduló alkalmából.

2014 áprilisában ugyanis éppen 40 éve lesz annak, hogy az együttes megnyerte a brightoni eurovíziós dalfesztivált Waterloo című számával, és ezzel elindult a világkarrier útján. Agnetha Fältskog elárulta, hogy az évforduló megünneplésére különféle terveket szövögetnek, és ezek között van az is, hogy az egykori tagok újra együtt koncerteznének.

A 63 éves Fältskog, aki már az ABBA megalakulása előtt is sikeres énekesnő volt Svédországban, későbbi férjével, Björn Ulvaeus gitárossal és dalszerzővel, valamint a Benny Andersson – Anni-Frid Lyngstad párossal alapította meg 1972-ben a poptörténelem egyik legsikeresebb együttesét. Az ABBA 400 millió albumot adott el világszerte.

Mit mondhatunk erre? Várjuk a fejleményeket, és drukkolunk, hogy újra összeálljon a nagy csapat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top