Szabadidő

A legjobb Márton-napi vigasságok – programajánló

Az ország minden részén készülnek már a Márton-napi libalakomára, megmutatjuk nektek a legjobbakat!

A legjobb Márton napi vigasságok - programajánlóMárton-napi vigadalom a fővárosban

A Márton-napi programok legeredetibb felhozatalát kínálja fővárosi Gellért Szálló. A megszokott libamenükön túl széles kitekintést nyújt különböző nemzetek, így a magyar mellett az olasz, francia és spanyol Márton-napi konyhai szokásokba. De lesz ennél több is a borfesztivál pénteki és szombati napján, és ha jót ettünk és ittunk, akkor a Budapest Bár, a Kistehén Tánczenekar, a Kerekes Band és az Intim Torna Illegál zenéjére bulizhatunk
A kiállítók vasárnapra elvonulnak, de a Márton-napi vigadalom folytatódik, főleg az apróságoknak. A táncoslábú kicsinyeket a Zabora TáncStúdió programja várja, a kézműveskedést kedvelő fiatalokat a Cellux csoport környezettudatos művészeti workshopja, a Pagony Könyvesbolt és Kiadó pedig igyekszik bemutatni a ma Magyarországon megjelenő minőségi gyerek- és ifjúsági könyvek teljes kínálatát.

Hol? Gellért Szálló
Mikor? November 8–10.
Mennyi? 4900–9900 forint

A legjobb Márton napi vigasságok - programajánlóSzent Márton-napi Vigasság Hollókőn
Aki ezen a hétvégén Hollókőre látogat, részt vehet a középkori libás játékokban, megkóstolhatja a legendás Szent Márton-napi ételeket, megnézheti a vitézi bemutatókat. A hidegtől sem kell félni, mert forró teával, forralt borral is várják a látogatókat.

Hol? Hollókő
Mikor? November 9.
Mennyi? Nincs információ

A legjobb Márton napi vigasságok - programajánlóMárton Napi Pálinkafesztivál Siófokon
Forró lesz a hangulat hétvégén Siófokon, bár nyári kánikulára nem számíthatunk, egyre hidegebb őszi időjárásra viszont igen, de a Márton napja előtt megrendezett pálinkafesztivál jót fog tenni a hőérzetünknek is. A Balaton-parti városban immár ötödik éve várják a vendégeket erre a szabadtéri rendezvényre. A pálinkáspoharak emelgetését számos zenei programmal könnyítik meg a szervezők, és persze libából készült ételkülönlegességekkel is várják az érdeklődőket. 

Hol? Siófok
Mikor? November 8–10.
Mennyi? Nincs információ

A legjobb Márton napi vigasságok - programajánlóMárton-napi libalakoma Hajdúszoboszlón
Immár harmadik alkalommal terítenek meg a Márton-napi libalakomára, ahol gasztronómiai ínyencségek és kellemes programok közül válogathatunk. Már megkóstolhatjuk az újbort, amivel persze leöblíthetjük a ropogós bőrű, omlós húsú libás ételeket. Evés-ivás után lesz még zumba, koncertek, tánckavalkád, receptcserélgetés…

Hol? Hajdúszoboszló
Mikor? November 8–10.
Mennyi? Ingyenes

A legjobb Márton napi vigasságok - programajánlóRock for Kids
Pénteken sokan buliznak, de mi lenne, ha ezen a hétvégén egy jótékonysági koncertre is elmennének a szórakozni vágyók? A rendezvény belépőjegyeinek bevételéből a Pető Intézet iskolai csoportjai fejleszthetik tornatermi eszközeiket, felszereléseiket.

Hol? New Orleans Club – Budapest, Lovag u. 5.
Mikor? 2013. november 8. (péntek), 21.00 óra
Mennyi? 1000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top