Szabadidő

Minden, amit tudni lehet a TV2 új énekes vetélkedőjéről!

Izgalmas, új produkcióval készül a TV2, már jól ismert sztár énekeseink teljesen új, eddig ismeretlen arcukat is megmutatják benne. Összeszedtük, egészen pontosan miről is szól majd a Sztárban sztár című énekes vetélkedő.

Minden, amit tudni lehet a TV2 új énekes vetélkedőjéről!Eredet
Bár a műsor saját fejlesztésű, a nemzetközi trendeket követi. 2011-ben Spanyolországban jelentkezett először egy hasonló, azóta már több országban is sikeresen debütált, és hamarosan Amerikában is bemutatkozik. Nálunk október 11-étől láthatják a nézők.

A koncepció
Az élő show-műsorban ismert hazai előadók bújnak külföldi és magyar énekeslegendák bőrébe. Ez az első olyan énekesvetélkedő, ahol nemcsak a hang a verseny része, hanem a külső megjelenés is. A hat nő és hat férfi énekes a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért száll versenybe. Adásonként egy búcsúzik a versenytől, a döntőben már csak a közönség dönt.

Felkészülés
Profi maszkmesterekből, fodrászokból, stylistokból álló csapat segít majd a versenyzőknek megtévesztésig hasonlóvá alakulni a megformált sztárokhoz. Vannak, akiknek komoly áldozatot kell majd hozniuk a tökéletességért. Nemcsak a külsejét, de az adott legenda mozgáskultúráját, mimikáját, mozdulatait is tökéletesen vissza kell adniuk a versenyző sztároknak.

A versenyzők
A hölgyeknél versenybe száll Nótár Mary, Nika, Dér Heni, Szandi, Soma és Szinetár Dóra, míg a férfi oldalt Bereczki Zoltán, Puskás Peti, Feke Pál, Heincz Gábor „Biga”, Delhusa Gjon és Varga Viktor képviseli majd. Mindegyik versenyző másképp készül fel a kapott előadó megformálására. Van, aki a lelki átlényegülésre koncentrál, de akad, aki a hitelesebb előadás érdekében az eredeti előadót is felkeresi, amennyiben van erre lehetősége.

A zsűri
Ebben a műsorban is négy főből álló zsűri dönt majd a produkciók sorsáról, karöltve a nézőkkel. A három férfiból és egy nőből álló ítészcsapat értékeli majd az előadásokat, a nézők pedig szavazataikkal jelezhetik, melyik énekes produkciója nyerte el legjobban a tetszésüket. A zsűri tagjai olyan hírességek, mint Liptai Claudia, Lakatos Márk, Majka és Hajós András.

Minden, amit tudni lehet a TV2 új énekes vetélkedőjéről!

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top