Szabadidő

Audrey Hepburn nem tartotta szépnek magát

Minden idők leggyönyörűbb női között tartják számon, ő azonban elégedetlen volt a külsejével.

„Úgy vélte, túl nagy az orra és a lábai, túlságosan sovány és nem elég nagyok a mellei. Amikor tükörbe nézett, azt mondta: Nem értem, miért látnak engem szépnek az emberek” – mesélte Luca Dotti, Audrey Hepburn legfiatalabb fia a Vanity Fair magazinban.

Luca Dotti, a színésznő legfiatalabb fia

Luca Dotti, a színésznő legfiatalabb fia

Képek: dailymail.co.uk

Dotti a szerkesztője az Audrey in Rome című, frissen megjelent kiadványnak, melyben kétszáz ritka fotót – köztük számos olyat, melyek korábban még soha, sehol sem jelentek meg – gyűjtöttek össze a néhai filmsztárról, halálának huszadik évfordulója alkalmából.

Audrey Rómában
Audrey Rómában

“Még ezeken az őszinte felvételeken is mindig önmaga volt: tökéletes – utalt a fia arra, hogy a könyvben látható képek többségét lesifotósok készítették azokban az években, amikor Hepburn Rómában élt. – Nem élt visszavonultan, kerítések mögött. Az utcákon járt és mindenki ismerte. Része volt a városnak.”

Nem tartotta magát szépnek
Nem tartotta magát szépnek

A férfi elárulta azt is, hogy édesanyját egyáltalán nem zavarta az öregedés, sőt: “Ez azt jelentette számára, hogy több ideje lesz magára és a családjára és végre elszakadhat Hollywood fiatalság- és szépségőrületétől.”

Nem zavarta az öregedés
Nem zavarta az öregedés

Audrey 63 éves korában hunyt el. A fia nagyon fájlalja, hogy az unokái születését már nem élhette meg. “Fantasztikus nagymama lett volna. Süteményeket sütött volna, minden adandó alkalommal vigyázott volna az unokáira és történeteket mesélt volna nekik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top