Szabadidő

Soha nem látott fotó Diana hercegnéről és John Travoltáról

Különleges kép került ismét az újságok címlapjaira. Ezeken Diana hercegné táncol John Travolta színésszel. A képen látható elegáns fekete ruhát most elárverezik.

Diana hercegnő tíz ikonikus ruhakölteményét árverezi el márciusban egy londoni aukciósház.
A szóban forgó ruhákat először 1997-ben, halála előtt néhány hónappal még Diana utasítására, jótékonysági célból bocsátották árverésre, azóta pedig több alkalommal is gazdát cseréltek.

A kollekcióban olyan darabok szerepelnek, melyeket a hercegnő különféle hivatalos eseményeken vagy világhírű fotósok – például Mario Testino vagy Lord Snowdon – kamerája előtt viselt. Kalapács alá kerül például az a Victor Edelstein által tervezett, sötét estélyi is, melyben Diana 1985-ben, a Fehér Házban az akkori férje, Károly herceg tiszteletére rendezett fogadáson John Travoltával táncolt.

A szakemberek becslése szerint a ruhák darabonként alsó hangon is legalább 50 000 és 180 000 dollár, azaz 11 és 40 millió forint  közötti összegekért kelhetnek el.

Ez a ruha is eladó
Ez a ruha is eladó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top