Szabadidő

Nagy szilveszteri buliajánló 2.

Ha még mindig nem tudod, hova menj szilveszterkor, segítünk. Rajtad áll, hogy kisestélyiben, laza pulcsiban vagy télikabátban szeretnéd az év utolsó estéjét tölteni...
Ha lemaradtál a Nagy Szilveszteri Buliajánlónk első részéről, itt elolvashatod!
Jó bulizást és persze boldog új évet!

Ha tényleg nincs kedved estélyi ruhát húzni, és magassarkúban sem szívesen táncolnád át az éjszakát, és tényleg nem akarsz mást, csak egy laza bulit, akkor menj a Fogasházba. Breakbeat, Palotai, Ludmilla, hiphop és funk – egy kis ez, meg egy kis az. Ha azt tervezted, idén inkább nem mész sehova, aztán egyszer csak meggondolod magad, ide még akkor is beeshetsz. Házibuli-hangulat, csak a végén nem neked kell takarítanod!

Hol? Budapest, Fogasház
Mikor? December 21.
Mennyi?
800 forint

Nagy szilveszteri buliajánló 2.Gödör Klub

Ha szeretitek az új helyeket, ugorjatok be december 31-én a Gödör Klubba. Nem, nem őrültünk meg, a Gödör valóban új hely, hiszen az Erzsébet térről most a Király utcába költözött a régi-új klub, és szilveszterkor Besh o Drom-koncerttel ünneplik az újévet. Aki az elektronikus dallamok helyett inkább világzenére ropná, ott a helye. Aztán Ős ef Zámbó Happy Dead Band nyomja majd a balkáni népzenében is jártas Besh o DroM után. Fröccstől a pezsgőig minden lesz.

Hol? Budapest, Gödör Klub
Mikor? December 31.
Mennyi? 2000–2500 forint

Nagy szilveszteri buliajánló 2.Utcán, főtéren

Ha van meleg kabátod, kesztyűd és lelkes társaságod, akkor irány a főtér és az utca. Sok kisebb és nagyobb városban tartanak utcaszilvesztert. Ismeretlen ismerősöknek boldog új évet kívánni, pezsgőt locsolni a hideg hóra, tűzijátékba bámulva elképzelni a következő esztendőt, vagy csak jókedvűen trombitálni, vicces maszkot felvenni, miért ne? A ceglédi Szabadság téren DJ-k játszanak majd,  Miskolcon Péterfy Bori és zenekara csap a húrok közé, Győrben pedig karaokeshow-t vezet Kovács Áron.

Hol? Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs és még sok város
Mikor? December 31.
Mennyi? Ingyenesek

Nagy szilveszteri buliajánló 2.Folk Szilveszter


Jobbra, balra, előre, hátra – elő a táncos lábakkal, a pörge kalapokkal, akiknek van, a bajuszokkal. A Fonóban óévbúcsúztató táncház lesz a Téka zenekarral. A hangulat állítólag sima táncház szorozva hárommal. Hegedű, nagybőgők, fonott hajak, pezsgővel és vacsival. A Cimbaliland együttes is bekapcsolódik, a bennfentesek szerint, akkor lesz csak igazán tánccipőroppantó a parti. Ja, és ha hangszerrel mész, ingyenes. (Azért nem árt, ha játszol is rajta.)

Hol? Budapest, Fonó
Mikor? December 31.
Mennyi? 2500–3000 forint, hajnali egy után 1500 forint

Nagy szilveszteri buliajánló 2.Nagy Operett és Musical Gála

Évek óta nem vállalt nyilvános szereplést a 80 éves Vitray Tamás, de hogy a szilveszter estét a feleségével, Kállai Bori színésznővel, és lányával, Fonyó Barbarával tölthesse, vállalta, hogy ő lesz a házigazdája az Operett és Musical Gálának Pécsett. Itt énekel majd szilveszter este az X-faktor mentora, Keresztes Ildikó is. Ha imádod a musicaleket és az operettet, akkor a legjobb választás 2012 utolsó estéjére.

Hol? Pécsett
Mikor? December 31.
Mennyi? 7000–13000 forint

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt töltheted le az alkalmazást Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top