Szabadidő

Mit csinálj, ha jön a világvége!

Na most akkor vége lesz vagy nem? Válassz valami jó programot december 21-re: meditálj vagy ereszd el a hajad!

Mit csinálj, ha jön a világvége! Élje át velünk!


Tartson velünk az utolsó napon és tudjon meg róla mindent – ezzel csalogatja a budapesti Planetárium a világvége-rajongókat, ahol teljes alapossággal tudományos magyarázattal szolgálnak arra, hogy miért is nem lesz világvége, legalábbis egyelőre. A Planetárium csillagos ege alatt kiderül, hogy valóban rejtőzik-e a Nap mögött a kis fránya bolygó, a Niburu, ha pedig nem, akkor mi okozhatja a Föld végzetét. Ha szereted a csillagos eget pásztázni, itt az utolsó alkalom! Na jó, csak nem…

Hol? Budapest, Planetárium
Mikor? December 21.
Mennyi? 1200–1500 forint

Mit csinálj, ha jön a világvége! Világvége Fesztivál a Pecsában

Ha hiszünk a világvégében, akkor feltétlenül a Petőfi Csarnokba kell mennünk azon a bizonyos napon. Asztrálutazás kellően pszichodelikus hangulattal, ahol az utolsó magyar sámán és zenekara lép fel, talán utoljára december 21-én. A VHK pont erre a napra időzítette új lemezének bemutatóját, szóval ők optimisták, ahogy a szervezők is, mert készülnek after partyval hajnalig.  

 

Hol? Budapest, Pecsa Music Hall
Mikor? December 21.  
Mennyi? 4500 forint

Mit csinálj, ha jön a világvége! Meditálj Somával!

December 21-e a téli napforduló ideje is, vagyis ellentétben a világvégevárókkal, akik azt mondják, hogy ezután többet nem süt ki a nap, a napforduló pont arról szól, hogy végre hosszabbodnak a nappalok, végre több lesz a fény. A Kossuth térre hív egy 30 perces meditációra Soma, aki szeretné, hogy ez a félóra együtt kiűzze belőletek a szorongást és a félelemet, és plusz pozitív energiákkal feltöltődve tudjatok készülni a következő évre.

Hol? Budapest, Kossuth tér
Mikor? December 21.
Mennyi? Ingyenes, csak viseljetek valami sárgát (kendőt, sapkát)!

Mit csinálj, ha jön a világvége! Világvégefilmek


Talán otthon is lehet tölteni az utolsó órákat, de ha nem akarsz egyedül maradni, hívd át a barátaidat és tarts egy világvége-filmmaratont. Így lehet a világvégére a legjobban ráhangolódni. Olyat válassz, amiben legalább egy jó pasi van, hogy ha netán tényleg jönne a mindent elsöprő napvihar, legalább az utolsó percekben legyen kiben gyönyörködni! A 12 majom Bruce Willisszel és Brad Pitt-tel jó is lesz, igaz, Brad nem pont az a helyes fiú a filmben, ahogy megszoktátok. Persze csak viccelünk, és szerintünk ti is üssétek el a világvége sötét fellegét egy jó baráti összejövetellel…

Hol? Otthon
Mikor? December 21.
Mennyi? Dobjátok össze a rágcsálni valót!

Mit csinálj, ha jön a világvége! A végső megmérettetés!


Jelentkezz, ha mersz a Halassy Sportközpont világvége-focibajnokságára!  Az igazán bátrakat várják, hogy az emberiség – talán – utolsó éjszakáján átfocizzák vagy akár átszurkolják az éjszakát, és másnap a legnagyobb bajuk az izomláz legyen. 12 fős csapatok jelentkezhetnek, a legjobbak pedig – ha mégsem lesz világvége – egy közös tekézést nyerhetnek, és persze megválasztják a gólkirályt is. Akinek ha mégis zombiapokalipszis jönne, csak annyi feladata lesz, hogy a Sportcsarnokból mindenkit megmentsen.

Hol? Budapest, Halassy Olivér Sportközpont
Mikor? December 21.
Mennyi? Nevezési díj: 12 000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top