Szabadidő

Gömbölyödik Jennifer Aniston pocakja? – fotó

Négyórás masszázskezelésen vett részt Jennifer Aniston. Tőle meglepő módon tréningruhában sétált be a wellnessközpontba. Aniston az elmúlt napokban végig takargatta a pocakját, ám ezúttal nem.

Gömbölyödik Jennifer Aniston pocakja? - fotóKisbabát vár? Igaz lenne a hír, amelyet egyik barátjuk fecsegett ki néhány napja, és állítólag maga az apa, vagyis Jennifer vőlegénye árulta el neki az örömteli gólyahírt?

„Justin számolt be róla a barátainak. Jen elképesztően izgatott, ugyanakkor aggódik a kora miatt és azért, mert a terhessége még nagyon korai szakaszban van. Biztosra szeretne menni, hogy minden rendben lesz, és most az egészségére koncentrál” – nyilatkozta a pár közeli ismerőse néhány napja az InTouch magazinnak.

A cikk megjelenése óta Aniston folyamatosan nagy kabátot viselt, és takargatta pocakját, ám amikor hétfőn egy wellnesskezelésen vett részt, tréningruhában már nem „rejtőzködött” tovább. Most persze mindenki azt találgatja: valóban gömbölyödik-e Jen pocakja. Szerinted babát vár?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top