Szabadidő

Megszületett a Mentalista sorozat sztárjának gyermeke

Életet adott első gyermekének a Mentalista sorozat színésznője, Samaire Armstrong.

Megszületett a Metalista sorozat sztárjának gyermekeA Mentalista című sorozatban Summert alakító 32 éves színésznő a Facebook-oldalán erősítette meg a hírt vasárnap. „Köszönjük a jó kívánságokat és sok-sok szeretetet. Elképesztően csodás élmény volt a várandósság, a szülés és az anyaság is. Ennél boldogabbak nem is lehetnénk! Hamarosan mutatok képet a csodaszép kislányomról, de most egy kis nyugalmat kérnénk” – írta ki a közösségi oldalára a színésznő, aki még a szülés előtt visszatért a sorozatba, és terhességét is beleírták a Mentalistába. A People magazin információi szerint a kislány a Calin nevet kapta szüleitől.

Nem Calin ez egyetlen „Mentalista-baba” idén. A sorozat másik színésznője, Amanda Righetti szintén kisbabát vár, ő is bármelyik percben világra hozhatja gyermekét. A két színésznő ráadásul nem csak a Mentalistában játszott együtt, de a Narancsvidék című sorozatban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top