Szabadidő

Hollywoodi sztárok közös újrakezdése

Futballsztárból lett iskolai fociedzőt alakít Gerard Butler a Kispályás szerelem című filmben. Csak a véletlen műve, hogy csupa olyan sztárral vették körbe, akik nemrég maguk is újrakezdték életüket?

A film egyik jelenetében a Catherine Zeta-Jones által alakított Denise kocsijával lefékez az exfutballsztár George (Gerard Butler) előtt. „Olyan ismerős a hangja, hallottam már valahol?” – kérdi a férfi, miután a nő megszólítja őt. „Igen, pár éve még sportriporter voltam a tévében. Tudja, George, egyszer én is voltam valaki” – mondja a nő, megadva ezzel a film alaphangját.

Hollywoodi sztárok közös újrakezdése

 

A nagy közös újrakezdés

A Kispályás szerelemben egy lecsúszott futballsztár észbe kap, és szeretné valahogy visszakapni exfeleségét (Jessica Biel) és kisfiát. Elvállalja a fiú focicsapatának edzését, csakhogy jelentősen bonyolítja a dolgokat egy sportkommentátori munkaajánlat, valamint a pálya szélén ülő sok rámenős anyuka (Uma Thurman, Catherine Zeta-Jones, Judy Greer) is csábítja őt. A film arról szól, hogyan kezdjük újra az életünket, miután rengeteg dolgot elvesztettünk és a világ megváltozott körülöttünk. Érdekes módon csupa olyan hollywoodi sztár asszisztált hozzá, akik maguk is megtapasztalták nemrég, milyen az újrakezdés a magánéletben. A véletlen vagy a karma volna? Megnéztük, ők ezt miképp élték meg, és azt is elmondják, mit gondolnak a Kispályás szerelemről.

Gerard Butler függőségek sorozatából állt fel

Hollywoodi sztárok közös újrakezdéseA filmekben többnyire elég érces modorú Gerard Butler a valóságban állítólag haláli kedves fazon, és kétségtelenül őszinte is. Bármelyik interjúban hajlandó mesélni az alkohollal folytatott küzdelméről, és arról, hogy már jó néhány alkalommal próbálta kezeltetni magát. Amikor ez összejött, és azt hitte, hogy tiszta, akkor tavaly a Mavericks – ahol a hullámok születnek forgatásán szörfbaleset érte. Hónapokig fájdalomcsillapítókon élt, és a végére annyira rászokott az erős tablettákra, hogy idén tavasszal kénytelen volt elvonóra menni. Nem lehetett könnyű, hogy egy újabb függőség is bekerült a repertoárjába, de innen is sikerült felállnia.

Butler a filmről:
„Ez egy apa története, aki végigmegy egy úton, ami jobb apává, jobb személyiséggé és jobb emberré teszi őt. Ehhez azonban szüksége van élettapasztalatokra, fájdalmakra és veszteségekre. Ezek a dolgok valamiért közel állnak hozzám.”

Jessica Biel feleség lett, pedig korábban szakított Justinnal

Jessica Biel 2007 óta járt Justin Timberlake-kel, és igazi álompárosnak tűntek. Sztorija kicsit hasonlít a filmbéli George-éra, mivel ők ketten végül szakítottak 2011 tavaszán, ám egy idő után úgy döntöttek, hogy nem bírnak egymás nélkül élni. Idén októberben végre megtörtént az esküvő. Sikeresen újrakezdték, és már csak a baba hiányzik.
Biel a filmről:
„Azt szeretem ebben a filmben, hogy hiába vígjáték, a gyökerei nagyon is valóságosak. A valóság lehet röhejes, zavarba ejtő, megalázó, meglepő, és akár egészen őrült. Ezek az emberek a szívük szerint döntenek, és igen, néha hibáznak. Ezért is szeretik majd őket a nézők.”

Hollywoodi sztárok közös újrakezdéseCatherine Zeta-Jones beteg férje mellett szokott le a dohányzásról

A walesi származású gyönyörű színésznő férjénél, Michael Douglasnél 2010-ben diagnosztizálták a tüdőrákot. Bár Catherine jó feleség módjára végig férje mellett állt a bajban, és két évig egyáltalán nem vállalt filmszerepeket, a sajtó felől sok kritika érte, hogy egy tüdőbeteg ember mellett nem hagy fel a dohányzással. Némi depresszió árán sikerült letennie a cigit, ráadásul férje tünetmentessége után a karrierjét is újrakezdte. Újra a topon van!

Zeta-Jones a filmről:
„Tetszett a dolog, hogy a Gerry által alakított George annyi különböző kapcsolatban van benne, mégsem tudja senki igazán, mi történik vele. Minden nő azt hiszi, hogy ő neki az egyetlen, és egyfolytában szemmel tartja őt a focistaanyukák ligája.”

Dennis Quaid függő, és már háromszor vált

Dennis Quaid nem könnyű fazon, és bár anno a hírek szerint Meg Ryantől azért vált el, mert a nő megcsalta őt Russell Crowe-val, állítólag ő sem volt túl hűséges típus. Némi csajozás után Kimberly Buffington ingatlanügynök oldalán kötött ki, de hiába a közös gyerek és az ötvennyolc éves életkor, még mindig nem nőtt be a feje lágya. Néhány éve még zsaruk kapcsolták le drogos befolyásoltság miatt, a felesége pedig idén adta be a válókeresetet. Rá még vár egy nagy újrakezdés.
Quaid a filmről:
„Ez egy vérbeli randifilm. A fájdalom és a vágyakozás mindig jól jön egy komédiához. Itt van egy fickó, aki nagyon nincs elemében. Valaha óriási futballsztárként ünnepelték, és most kilenc-tíz éves gyerekeket edz. Mindent elveszített, ami fontos volt számára, és most újra próbálja megtalálni az élete értelmét.”

Uma Thurmannek elromlott a kapcsolata a nagy Ő-vel, de megjavították

Uma már kétszer volt házas (Gary Oldman és Ethan Hawke voltak a szerencsések), de úgy tűnik, az igazi boldogságot egy magyar származású üzletember, Arpad Busson oldalán találta meg. Illetve csak úgy tűnt. Ők ketten 2009-ben váratlanul szakítottak, és úgy tűnt, Uma bánatában a munkába temetkezik. Aztán csodák csodájára két évvel később újra összejöttek, nemrég pedig a közös kislány, Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson (szegény gyerek…) is megszületett. Bravó!
Thurman a filmről:
„Szerintem a Kispályás szerelem egy aranyos családi történet – kevés ilyenben dolgozhatok – és engem mindig is vonzottak a vígjátékok. Amikor beszéltem a rendezővel, és elmondta, hogy mit szeretne csinálni belőle, örömmel ugrottam be erre a kis karakterszerepre is, hiszen imádok komédiázni, és az újrakezdés témáját mindig is izgalmasnak találtam.”

Uma Thurman megmutatta egynapos lányát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top