Szabadidő

A legnagyobb Michael Jackson-show hazánkba érkezik

35 gigasláger, 60 zenész, táncos és artista és fantasztikus látványelemek! Ez a Cirque du Soleil Michael Jackson The Immortal show-ja, ami hamarosan Magyarországra is megérkezik.
A legnagyobb Michael Jackson-show hazánkba érkezik

Nem elég, hogy a legendás slágereket élőben játsszák, Jacko számos régi turnézenésze is ott van a bandában, a színpadtechnika pedig olyan tökéletes, amire még a maximalista világsztár is csettintett volna. Az előadás közben szinte észrevétlenül cserélgetik a gigászi színpadképet anélkül, hogy annak lendületét megszakítanák, és több mint kétszázötven jelmezbe (köztük jó néhány LED-lámpákkal megvilágított) bújtatják a lenyűgözően ügyes táncosokat és akrobatákat. A The Immortal show leginkább abban különbözik más Cirque du Soleil produkcióktól, hogy itt sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a látványos táncokra, mint a cirkuszi produkciókra, de ettől még ne higgyük azt, hogy látványos akrobatamutatványokban hiányt szenvedünk majd. Az Amerikában már sikert aratott műsor néhány héttel az európai premier után érkezik február 5-én és 6-án a Budapest Sportarénába, és ha valaki érezni szeretné a pop királyának máig tartó varázsát és egy hatalmas bulira vágyik, annak ott a helye!

 

 

Ki verte meg Michael Jackson legkisebb gyerekét?
Előkerült Michael Jackson titkos levele

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top