Szabadidő

3 tipp, mit csinálj vasárnap!

Alkudozhatsz a csecsebecsékre vagy megmutathatod a gyerekednek a kedvenc meséidet. Programok vasárnapra.

3 tipp, mit csinálj vasárnap!Kultúrzsibi

Reneszánsz tükör, skót szoknya vagy párttagkönyv – ilyen csecsebecsékkel töltik meg az Erzsébet teret. Menj ki a barátnőiddel, és ha nem vennétek semmit sem, akkor is jó a vásári hangulatban lófrálni és dumálni. Nyüzsögj és alkudozz kedvedre!

 

Hol? Budapest, Erzsébet tér
Mikor? November 25.
Mennyi? Amennyit vásárolsz, belépő nincs

 

3 tipp, mit csinálj vasárnap!Bóbita Családi Filmfesztivál

 
Ha vasárnapi ebéd előtt vagy után felkapnád a gyerekedet, vidd el moziba, és nézzétek meg együtt a gyerekkorod meséit, de Pom Pom és Mirr-Murr mellett azért lesznek mai mesék is. Ha nincs kedved a sötét moziteremhez, kint a színpadon Gombos Edina olvas mesét a gyerekeknek, de trópusi állatokat is meg lehet csodálni, aztán saját kezűleg rakétát fabrikálni.

Hol? Budapest, Arena Plaza
Mikor? November 23–25.
Mennyi? Mesefilmek: 950 forint, a többi program ingyenes

3 tipp, mit csinálj vasárnap!A Néma Tanúk Felvonulása

Itt most nem egy vidám programot ajánlunk a figyelmetekbe. Minden évben láthatjátok a hírekben, amikor a NANE Egyesület a piros bábukkal felvonul. Most nektek is ott a helyetek, mert a nők elleni családon belüli erőszakról igenis beszélni kell. Hegyi Barbara és Tornyi Ildikó színésznők mellett sétálva emlékezni azokra a nőkre, akiket az idén elfogadott, családon belüli erőszak elleni törvény sem mentett meg.

Hol? Budapest
Mikor? November 25.
Mennyi? Természetesen ingyenes

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top