Szabadidő

Így lesz egy táskából kabát!

Hogy ne kelljen kézipoggyászdíjat fizetni a fapados repülőkön, találták ki a szükség esetén magadra vehető táskát. Szerintetek csinos?

Akár leleményes magyar találmány is lehetne a Jaktogo, ami táska és kabát is egyben, de nem az. Brit feltalálói szerint meg lehet úszni utazáskor a kézipoggyász díját. A működése nagyon egyszerű: pakolj bele, kapd a kezedbe, majd ha a repülőtérre érsz, bújj bele, hiszen hordhatod is.

Így lesz egy táskából kabát!

Nagyjából 20 ezer forintnak megfelelő angol fontért lehet hozzájutni a vízhatlan „táskabát” darabhoz, amibe akár 15 kilónyi holmit is bepakolhat a kísérletező utazó. A válság miatt és a kézipoggyászdíj bevezetése miatt gondolták jó ötletnek kitalálói a különös kis táskát.

Csinosnak ugyan egyáltalán nem nevezhető a kézipoggyász, ha felvesszük magunkra, de ha nem bánjuk az utastársaink fura pillantásait, vicces lehet kipróbálni, mire megyünk vele a repülőtéren.

Ja, és külön fazonban gyártják nők és férfiak számára is. De ha maradnál a hagyományos táskáknál, segítünk eligazodni, milyet válassz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top