Szabadidő

Négy ember, aki keresi a szerelmet

Még Lilut is meg tudták lepni a Házasodna a gazda érzelmi fordulatai. Tévéprogramok, tévés műsorvezetők ajánlásával.

Tudom, mit tettél tavaly nyáron – Kovács Áron ajánlásával

Négy ember, aki keresi a szerelmet

VIASAT3, október 29., 21:25
„Amióta láttam a filmet, azóta minden esőben álldogáló viharkabátos emberhez, akit elgázolok, visszatolatok megnézni, hogy jól van-e, és bejelentem” – kezdi egy nem mindennapi vallomással Kovács Áron, a Nyered, ha mered műsorvezetője, aki maga is nagy horrorrajongó, bár főképp a zombifilmek terepén érzi otthon magát: „Ez az apokaliptikus világ nagyon vonz engem. Nem a szörnyűségek miatt, hanem azt keresem benne, hogy hasonló helyzetben én mit csinálnék, hogyan tudnék túlélni. A sorozatgyilkosos horrorok ezeknek pont az ellentétei. Itt pont az érdekes, hogy mindenki hülyeségeket csinál. Amikor arról van szó, hogy ne menjünk el külön-külön pisilni, akkor biztosan elmennek külön a mosdóba. De pont ez bennük a szórakoztató, hogy az ember közben karmolja az asztalt, hogy „Te hülye, hát nem most beszéltük meg, hogy nem megyünk el külön pisilni?!”. Az ilyen filmekben mindig számolom, hogyan fogynak a szereplők. Próbálom az alkotó fejével nézni, hogy milyen sorrendben hullanak el. Először a fekete, utána a szemüveges, aztán a szőke lány…”

Házasodna a gazda, Lilu ajánlásával

Négy ember, aki keresi a szerelmet

RTL Klub, október 31., 21:30
Az RTL Klub nyáron beharangozott realityje végre a képernyőkre kerül, Lilu pedig örömmel újságolta el, hogy miben lesz más ez a show, mint a többi párkeresős műsor. „Itt nincsenek anyagi érdekek, csak egy cél hajtja a gazdákat: megtalálni az életük párját. Izgalmas volt ott lenni a gazdák mellett, amikor meghozták a döntéseiket. Próbáltam csak beszélgetni velük, és nem befolyásolni őket. Nekem elmondhatták az érzéseiket, és közben még egyszer átgondolhatták, hogyan tovább. A többi hazai párkereső realityvel szemben a Házasodna a gazda egy igazán érzelmes, valóságos műsor lesz, ahol egyáltalán nem irányítottuk a helyzeteket. Bemutatunk négy igazi, valóságos emberi történetet. Négy embert, aki keresi a szerelmet. Négy vidéki ember ismerkedik a városi nőkkel. A történetek annyira változatosak, amennyire az élet is az, merthogy ez maga az élet. Szerintem mindenkinek tetszeni fog, aki szeret igazi, hús-vér embereket nézni, és aki kíváncsi a kedves, érzékeny történetek alakulására. Engem is megérintettek ezek a sztorik, és olyan fordulatokat láttunk, amelyekre mi, a tapasztalt műsorkészítők sem készültünk fel. Fájó volt látni például, hogy néha az ember olyat szeret, aki ezt nem biztos, hogy tudja viszonozni.”

Nagy hal

Négy ember, aki keresi a szerelmet

RTL Klub, november 1., 23:10
Miley Cyrus színésznői bemutatkozása. Marion Cotillard első angol nyelvű filmszerepe. Általában az emberek nem erről ismerik Tim Burton 2003-as gyönyörű meséjét, pedig ilyen apróságokat is magában rejt. A rendező ezúttal szabadságra küldte házikedvencét, Johnny Depp-et, és Ewan McGregort invitálta meg ebbe a különös mesébe, amiben minden benne van, amiért a Tim Burton-mozikat szeretjük. Az Ollókezű Edward meseszerű romantikája, Az Álmosvölgy legendája gótikus sötétsége, az Ed Wood humora és a Charlie és a csokigyár színkavalkáddal teli világa. Nem csoda, hogy annak idején Steven Spielberg akart belőle filmet készíteni, méghozzá Jack Nicholson főszereplésével. Arra is kíváncsiak lettünk volna, de annak még inkább örülünk, hogy egy vérbeli Burton-mese született meg a mesélés szépségéről, és arról, hogy a lelkünkben sosem szabad teljesen felnőnünk.

A szerelem határai

Négy ember, aki keresi a szerelmet

TV2, november 1., 0:20
Ha Keira Knightley egy filmben szerelmes lesz, annak általában sosincs jó vége. Vagy viszonzatlan marad az érzelem, vagy meghal a szerelme, vagy ő maga kerül át a film végére a másvilágra. Ennek a lánynak egyszerűen nincs szerencséje a filmvásznon. Az egész dolog még szomorúbb attól, hogy gyakran szerepel igaz történetek filmváltozataiban, és filmünk is ezek közé tartozik. Dylan Thomas, a karizmatikus brit költő két nőt is szeretett a második világháború éveiben, és erről a szerelmi háromszögről szól ez a film, amit eredetileg Uma Thurman és Gary Oldman főszereplésével akartak elkészíteni, csakhogy felkérték forgatókönyvírónak Sharman Macdonaldot, aki történetesen Keira Knightley anyukája, így pedig valószínűleg nem volt nehéz protekciót szerezni a kicsi lánya számára. Még hogy nyugaton nem létezik az urambátyámrendszer?

A vizsga

Négy ember, aki keresi a szerelmet

m1, november 4., 20:15
A magyar A mások élete. A legtöbben így jellemzik a filmet, amiben Kulka János megfigyelőtisztet alakít, akinek az ’56-os események után az egyik saját beosztottját kell megfigyelnie. A vizsgával az alkotók a mai napig járják a világ filmfesztiváljait, és gyűjtik be a különböző díjakat, megérdemelten. Végre nem egy izzadság- és történelemkönyv-szagú mozi született a kémek és besúgások korszakáról, amit ráadásul rendhagyó módon egy fényképezőgéppel (!) vettek fel, és olyan színészek brillíroznak benne, mint Kulka János, Nagy Zsolt vagy Hámori Gabi. De vajon ki kit figyel meg valójában? A csavarokat és meglepetéseket garantáljuk.

Matador

Négy ember, aki keresi a szerelmet

STORY4, november 4., 22:00
Miután a 2002-es Halj meg máskorban utoljára még eljátszotta James Bondot, Pierce Brosnan kissé elveszett ember lett Hollywoodban. Egyszerűen nem találta a helyét. Nagyszabású akciófilmeket már nem bíztak rá, a kisebb filmekben pedig ritkán akadt olyan szerep, ami illett volna az imázsához. 2005-ben aztán egy bátor húzással váltott. Egy minimális pénzből készült független filmben eljátszott egy kiégett és egyre szórakozottabb bérgyilkost, akinek már elege van a szakmájából, és rájön, hogy nincs egy barátja sem, ezért úgy dönt: szerez egyet. Az egykori Bond kedvesen lepukkant és habókos a szerepben, amiért anno újra keblére ölelte a szakma, és a piaci értéke is a helyére került. A filmben viselt sombrerójáért például valaki 22 000 dollárt fizetett egy aukción…

James Bond ötven árnyalata
Volt pap is szerepel az RTL feleségkereső műsorában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top